and you just live across the street...

You've turned my world into a dark and lonely place
Like a planet lost in space, my light is fadin'
I'd cross the universe to be right where you are
And I might as well be on Mars


ungifär så här kändes det typ i en vecka tills jag upptäckte att det var inte saknad av kärlek utan en vän, men drygheten tar över och då vill jag inte vara med längre. Så nu säger jag stopp!

Du kan inte komma åt mig längre, och det är tråkigt att förlora en vän men om det är så du vill ha det så antar jag att jag inte kan göra så mycket åt det.

(men jag hoppas att jag nån gång kommer kunna ge dig en kram igen) 

Och mella var tvungen att lägga sig i men den här gången lyssnade jag inte på henne.

//..

Förklara

Hur ska man kunna koncentrera sig på plugg om det gör ont att anads. Jag behöver veta och jag behöver en kram och ett vänligt ansikte. Dig...




         Jag har en Elle i min väska, så att det ska se ut ,som att jag sitter och tar det lugnt bara, inte går patrull som förut


//..

9

Jag är bara uttråkad nu.
Idag i skolan hamnade jag i storbråk med mella, det sas en hel del fula saker men jag sa inget jag inte kan stå för senare, samma gälde nog mella, för spänningen har varit där länge och idag var det en småsak som utlöste det stora bråket.

Jag har kanske träffat någon, eller för ett tag sen så var jag på en fest och började prata med en kille där, men vi missade varandra på kvällen och hann inte byta nummer. Men så i helgen dök han upp på festen där vi var och nu tror jag att jag redan börjar få kännslor för honom. Men jag kan inte prata med någon av mina vänner för de fattar inte, mig och inte honom.


Njaja

//..

8

jag tror inte jag kommer hinna upp till arton, det börjar sluta nu.
Och så vill jag säga att Andreas är en väldigt bra vän just nu

//..

RSS 2.0