7

Snart fyller jag 18 också!

Jag vet också en person som fyller 18 idag, men vi har inte sets på hur många år som helst. Och vi kommer nog inte träffas innom det senaste kommande tiden heller.
Men jag hälsade grattis via en gemensam bekant så om det komms ihåg vet hon att jag vet och kommer ihåg hur det va förut. Men vi kommer aldrig ha gemensamt födelsedagskalas igen...

//..


Fan

Jag är så rädd nu, för det ligger på gränsen mellan att rasa eller fortsätta som vanligt. Och om det rasar har jag ingenstans att stå, jag kommer falla, falla, falla.

Jag kanske är ego men när det känns som allt var påväg att lösa sig var Mella tvungen att dyka upp och förstöra allt.

Fan om du försöker förstöra allt då kommer jag säga precis varenda ord som jag har viljat säga så länge nu. Och sedan kommer jag aldrig mer prata med dig!

Men annars var det en trevlig dag, skola och sedan fikaq med Evelina.

Är du lite missanpassad kanske?

Just nu känner jag mig utanför och det får mig att längta bort gär ifrån enu mer. Men jag har ett år kvar och måste stå ut det för att kunna gå vidare sedan...

Jag har massa drömma just nu men de känns som att det kommer bli en kamp att ta sig igenom de närmasre månader som kommer...

:(

Kan du hålla mig vid liv men inte hålla mig fast här i stan?

//..

lölölöölölö

Det är så tråkigt, det finns absolut inget man kan kan göra om man inte vill dricka allkohol på helgen.
Allt kostar pengar och ingen kan vara hemma hos sig för föräldrar är alltid hemma. Det är så tråkigt alla sitter inne på msn men hur kul är det att umgås över msn en hel kväll. NÄ!

Okej så jag ska sura i tråkigheten rästen av kvällen.


Jag var kär i ideen om dig långt innan  vi mötts...För jag vet att jag kommer att falla...


//..

Den osynlige

jag åkte utomlans, jag bytte efternamn och jag blev en av dom som aldrig kommit hem... Och jag var 17 år och ville inte va den, som blev kvar....

Jag känner att jag vill bort från Göteborg, jag har intet mer än familj som knyter mig hit längre. Och familjen flyttar man ifrån nån gång i alla fall.
Jag äe inte bunden vi vänner eller pojkvän, det funkar inte för mig. Den som betyder mest är Andreas, men han är den som förstår mest att jag vill bort härifrån. Mina andra vänner är inte viktigt. Jag skulle vilja försvinna en dag, bara sådär utan att säga något, förutom till de närnmaste familjen. Jag pratar inte med dom om mina planer om att sticka, bara en luddig plan att flytta och plugga, men det är ganska glasklart för mig vad jag vill göra.

För jag är så trött på mina vänner och den meningslösa funktion de har för mig. De är de som jag går ut med men bara för att kunna gömma mig mitt bland den så ingen ser mig, för jag vill inte synas inte va någon som man frågar efter när jag har stuckit. Bara att de blev en person mindre men ingen vet vem det var som försvann.

//..  

Ovetande

Jag hatar att inte veta, eller när man har en aning men inte vet vad det handlar om exakt.
Jag har ont i huvudet och ska nog snart sova men innan vill jag ha reda på hur det ligger till. Men jag kan inte få tag i Evelina och det är hon som kan ge bästa svaren.

Men jag är trött och skulle vilja ha en lugn helg och vila till att orka skolan imorgon och nästa vecka.

fast det blir nog inte så.....


//..

Minnesburk

Nu jagar jag stjärnor i taket, men hämtar en stol för att nå. Och så flög telefonen ut genom fönstret. Ner och studsade mot gräset men gick inte sönder.

Mitt i allt spelar Kultiration.

Jag är inne på att ta farväl mer undermedvetet än vad jag vill för jag vägrar känna saknad av plast. Minnena finns alltid kvar, i bilder digitalt som i huvudet.

Hela dagen har jag gått omkring....

//..

bluöaleeeeee

Vad jag egentligen ville säga är att det är ju inte så noga. Att det är stopp och blir inte så mycket bättre nu, kanske, jop jag har fel. 

Men jag ser två vägar, lalala nej fokus nu då! Två vägar, höger vänster, min hjärna är tom nu, nej!  Det måste vell vara en tanke att tänka att man inte tänker, hmm okej höger, vänster var de nu.
Om jag tyar ena hållet är det en kort....
Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig. Fan sidospår igen, men vänster, men det är ju bara tankesättbeskrivit, altså inte bokstavligen höger och vänster. Varför förklarar jag det för mig själv det fattar jag väll.
Men vänster då, enklare men frågan är om det kommer att hålla. lalalelele.... va? Vad fan är lelele??
Seriöst, nej nu går det inte mer....

 Så jag grubblade endel idag och försökte skriva ner vad det blev, men det är ju bara rörigt...

//..


6

Det höll lite mer än en timme,  sen ringde telefonen och allt är åt helvette igen.
Ibland funderar jag på att stå över vissa saker i livet för att de inte ska komma tillbacks och sparka en.

Inte kul att komma tillbacks till skolan imorgon, men det jag kan skylla på var att perioden var under en av mina få värsta fyllor som jag slingrade mig ur på ett ganska fult sätt, men samtidigt kunde jag inte sluta skratta när jag satt på spårvagnen den där kvällen och såg hanns förvånade lite besvikna ansikte försvinna allt efterson vagnen började rulla iväg....

//..


Kvällsmat

mmmm....

Jag längtar ut, jag vill bli fri och kunna springa utan tyngder på mina axlar. Jag vill hoppa högt, så allt på marken krymper till myror i stolek.
Jag vill slippa alla undertexter, slippa tolka allt som sägs, jag vill krama någon som ger mig värme.   
Jag vill springa barfota på ett mjukt underlag, som man gjorde hela sommaren när man var liten. Ingen springer längre, ingen springer utan anledning. Springa till bussen eller för att få en bra tid. Varför inte springa ikapp med en fjärill eller springa efter trollen i skogen...

Ska vi sluta bry oss om folk som fnyser, och bli fria  och tycka om allt och alla.
Jag känner mig barnslig och naiv ikväll, på ett sånt där förändra-världen-genom-att-kramas humör. Det gör inte ont längre ikväll är jag fri för stunden och det känns väldigt bra.

(Vad har du gjort med mig?)

//..

(Gott) och blandat

HahaHihiHehe...

Blablabla(dsklögklfjsa...fklewjjkceläj--ffgfaskfk.....!!!@%@!!&&!!/?)

Jag är så jävla arg. På mig själv. Och på dig Men jag har inte sagt något än, inte till dig iaf.... 
Och eftersom jag är fegheten skulle jag inte säga något inom det närmaste.

Och jag fortsätter att prata med han jag gillar som om allt är som vanligt, men det är tur att han inte märker när mitt hjärta stannar varje gång han är för nära.


För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig....


Och dagen  när jag kommer att be dig dra åt helvette är nära, Mella håll dig borta!

//..

Tänk om han såg mig som jag vill att han ska se mig...

Bada är något man bode göra oftare, så himla underbart att krypa ner i ett varmt bad med massa tända ljus runt kanterna och släpa in en sterio i badrummet med en lugn musik på.

I lördags natt trampade jag snett, det gjorde satans ont och jag ville bara svära och skrika tills det suklle vara över.
Men istället fick jag svårt att andas och det kröp i kroppen av obehag och äckel.

Jag tror att jag håller på att få kännslor för någon, men jag vill inte. NEJ! Jag vågar inte, jag kan inte ptata med någon om det för det är känsligt eftersom typ alla vet vem han är. Inte enns Andreas skulle förstå eller så vågar jag inte ta reda på om han skulle det.

Fan vad jag hatar hur det är just nu, och jag tror att du har börjat hata mig nu, och på något sätt känns det nästan lugnare så...

Shame, Shame, Shame

//..

....

Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan
Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan
Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan
Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan




(I'm in love with this poet
I say woopedi [DOO] I say woopedi [DONG])



//..

Fredag

Undra hur många som sätter rubrik "fredag" i sin blogg varje fredag...?

Ikväll blir det tjejkväll med vin i vinglas och massa babbel.
Den här kvällen ska vi vara hemma hos Daima, för hon är själv hemma.

Tidigare i veckan trode jag att Evelina var sur på mig, men jag orkade inte höra av mig och hon hörde inte av sig. För än igår när jag fick sms om att hon ochså skulle men på middagen.
Jag tror att det handlar om att jag är dålig på att höra av mig och hon undrar om jag gör det för att jag inte vill eller inte orkar. Men jag är inte typen som hör av mig, men jag väntar mig inte att folk ska höra av sig till mig häller.

Så, så var det med det.

Och jag hade seriöst samtal med min lärare i en timme idag, om Mella och lite vad jag hade tänkt om i år, typ att jag vill att mina lärare ska veta att jag tänker lägga allt på skolan i år och inte slöa som förra året.

Imorgon blir det antagligen bio med Andreas :)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


//..

Hejdag

I skolan idag var det någon som sa till mig att... Nä jag kan inte enns skriva det för det var så illa.  
så... I skolan idag var det någon som sa något så  elakt att jag inte enns kan skriva ner det...

Aja men det var inte så noga egentligen, imorron har jag bara en lektion i skolan, efter det ska jag och Daima ta en sväng ¨på stan och slösa massa pengar på behövliga saker, som kläder och annar katastrofalt schopping.

Bra går det i alla fall, och jag blev inställd idag ochså men jag hade väntat mig det så det kändes inte lika mycket denhär gången..


Faller isär
Lalalalalala
jag föll isär idag
det var ingen som såg det
ingen anade nånting, inte jag
  

Men annars så var det en almänt trevlig dag, sådär lagom.

//..

5

Nu måste jag få ut det, så jävla länge har ajg tänkt såhär så nu måste jag ställa frågan.
VARFÖR KLAGAR ALLA SÅ JÄVLA MYCKET?!
Seriöst har folk intet bättre föär sig än att prata om hu SVÅRT allt är. Och när något bra kommer på tal så brukar det bara rinna ut i sanden i brist på entusiasm om ämnet.
Nej, ju värre det är ju mer ska det ältas. Jag klagar också ibland men jag låter det inte ta över min värld och mitt liv. Min teori är att om något är riktigt jävligt så tvingar jag mig själv att komma på något som är bra också. 

Typexempel: Det är så jävla jobbigt i skolan just nu, lärarna verkar vara ute efter mig och vilja begrava mig levande i läxor och arbeten. Och det är problem med kille X och mina föräldrar bara tjatar på¨mig hela tiden. Blablabla...
Men så underbart att bara kunna gå och ta en fika med en vän och sitta och röka och prata om allt annat  och glömma det jobbiga en stund.

Min ide är att ta sig tid att glömma för en stund, strunta i allt och göra något bra för sig själv.

Just nu vill jag bara skrika HÅLL KÄFTEN! till alla som yttrar sina klagor för mig. Det är en sak om man mår dåligr för något, men folk som använder klaga som tidsfördriv bode flyttas en meter bort innom hörhåll.

Jag tror att vi håller på att dö... Vi klagar igäl oss. Jag behöver någon som kan muntra upp mig.
Hmm, jag behövde få ut mig det så nu känns raseriet lite mindre.

(Man blir trött på ditt jävla gnäll, Man blir trött på ditt jävla gnäll,
Man blir trött på ditt jävla gnäll, Man blir trött på ditt jävla gnäll,
Man blir trött på ditt jävla gnäll, Man blir trött på ditt jävla gnäll,
Man blir trött på ditt jävla gnäll, Man blir trött på ditt jävla gnäll )


OCh idag fick jag höst kännsla, och börjar längta tills det är dags att plocka fram en mysig halsduk och en varmare jacka, kanske till ochg med mössa och vantar...
Vad kommer med höstkännslan? jo Kent dom är mitt höstochvinter-band ju kallare det blir ju mer spelas deras skivor....


Kom så glömmer vi döden
Han röker i vår säng
Kom och värm dig vid glöden
Från vårt rykande hem


//..

Nejdag

Idag vaknade jag av ett sms från min lärare att vi var lediga hela dagen. Häligt tänkte jag, en hel dag hemma för mig själv, ut och röka när jag känner för det och bara vandra omkring som en extra söndag.
Men nej, precis när jag är påväg ut ser jag en bil svänga in på parkeringen, det är min mamma som har fått feber på jobbet och bestämt sig för att åka hem och vila resten av dagen.
Så där gick mina chillplaner upp i rök så jag ska dra till stan senare för att fika med Dima istället.

//..

RSS 2.0