Drömmar om dig och döda blommor

Visst är det surt ibland, sådär när man tror att man har glömt någon och så dyker den upp på de mest konstiga ställen.
I mitt fall handlade det om en person som jag hade kännslor för förut men nu trode att jag hade kommit över nu.

De senaste nätterna har varit fyllda med skumma drömmar om honom, ibland är det jätte romantiska kyssar senare sitter vi och pratar som om vi alltid bara hade varit vänner.
Helskummt, i en av drömmarna var vi först hemma hos honom och helt plötsligt var vi hemma hos mig, och så dyker min familj upp i dörren till och med min farmor, farfar och en kusin som jag inte sett på flera år. De babalar massa osamanhängande saker tills jag lyckas köra ut dem. Sen står vi i ett fönster och kollar ut och på fönsterbrädan står det massa döda blommor, och vi pratar om allt som gick fel den där  gången för så länge sedan.
Allt var som jag ville ha det nu, kunna prata med honom som en vän som inte undviker mig för en kyss som hände för flera månader sen.
Jag blir så ledsen att det gör ont i kroppen, och jag kan fortfarande inte prata med någon om honom, de förstår inte mig för de skulle aldrig förstå honom. Jag har tills studenten på mig att hitta en lösning sedan kommer vi antagligen aldrig mer ses.

Jag läste, någon hade skrivit:
Håll käften
krama mig
och håll käftten


//..

la la la la la la

kepöagkseopöklfäaölöfskglöfkfmöolk'öcf.läököolkvögk,äpöca'
kcfljmfkljml,Ö.ÄA.LKMSFLÖCKMCklfjckglevjmhmklö._D.öäa,dfvkljkladv.lÖd-öCÄlklöcjlödf

Eller skrivkramp!

23

Hand i hand vill jag att vi ska  gå, hjälpa varandra för att vi vill inte för att vi måste.

Jag anstränger mig just nu för att inte hamna i diskussion om pågående konflikter, inte för att jag är rädd för att ta en diskution utan för att jag vet att ingen håller med mig och det finns absolut inget jag kan göra för att övertyga de inblandade om att jag har rätt.

Som Patrik i min klass, han har väldigt starka åsikter i denhär frågan, det de handlar om är konflikten mellan Israel och Palestina.
Han är väldigt vänster och allt som de tycker. Jag är precis tvärt om, för Israel av olika anlednigar, men i alla fall Patrik är en bra vän och så men när detta ämne kommer upp så flippar allt ut och går åt helvette. Så om frågan kommer på tal säger jag bara att jag har mina åsikter och tänker inte diskutera det.



Jag har tappat musiken och börjar nu orka igen börja plocka upp bitarna av den. Det har varit ovanligt tysst i mitt rum det senaste, men nu ska jag starta om.

Floaters in my eyes
Wake up in an hotel room
Cigarettes and lies
I am a child, it's too soon
(Regina Spektor - Hotel Song)

//..

NU

Idag träffade jag Anton, han är en vän som jag träffar när det behövs så vi har spenderat hela dagen hemma hos honom, men nu var jag tvungen att åka hem för det är skola imorgon.

Nästa vecka är det "fullt ös medvetslös" ungefär, har hur mycket som helst att göra, både kul ock mindre kul saker...
Mitt mål är att hinna med så mycket som möjligt och utelämna s¨lite som möjligt. Jag upptäckte att jag är nästan helt klar med mitt projektarbete så det kan jag lämna in i slutet av nästa vecka.

annat jag ska göra i veckan är att undvika Mella, säga till Evelina att jag är jävligt trött på hennes beteende och göra klart så mycket skolarbeten som möjligt.
På onsdag ska jag och Daima gå och se Everfold på Rockbaren. På lördag hör jag ryckten om att MAKTHAVERSKAN ska ha spelning men måste ta reda på mer om det.

Imorgon börjar en vanlig vecka men jag har en hel del annat som krockar med skolan men det skriver jag mer om när det händer...

Vi sårar varandra med flit... typ

Och om ingen egentligen är ute efter något så är det vell okej att vara superärlig.
Asså jag vill ju inte att han ska tro att han är någon seriös, jag vill ha någon som stannar kvar utan starkare kännslor.

Skolan började den här veckan, rätt bra att komma tillbacks till rutinerna igen men  nu är det inte långt kvar, bara ett fåtal veckor tills projektarbetet ska vara klart och inlämnat. (Hjälp!)

I onsdags var jag nära på att avslöja en hemlighet för en vän som inte hade varit bra om det kom ut.
Inte för mig och inte för den andra som är inblandad. För det är något som vi båda vet, som vi inte pratar om men det finns där hela tiden.
Och jag skulle inte vilja prata om det, det känns bara konstigt att prata om det så jag tiger och ingen kommer få veta. Någonsin.

Och så vill jag säga att 2008 var ett av de bästa åren och 2009 kan bara bli bättre!

//..

Felplaner

Dey blev ingen utflyckt idag, saker och ting kom ivägen...

Istället har jag bara legat i sängen och gjort inget mer än att kolla på TV, orkar inte enns äta och då är det inte bra.
Jag upptäckte att jag hade hålt en viss vän för nära hjärtat så hon fick chansen hugga. Och det gjorde hon, brutalt blev det och ont gjorde det.

Illa.

Men jag går vidare, tänker inte låta någon sänka mig, ensam ÄR starkast, och även om jag inte vill vara ensam är det bättre än att vara omgiven av folk med knivar i huggberedskap.

(Ioförsig nu när en vän lyckades träffa säkert med sina hugg så funderar jag på om jag enns har ett hjärta kvar, kanske blir jag den där bittra bruden som hatar alla och som ingen tycker om...)

Fast det tvivlar jag på, jag är för glad!

Jag blir hon som inte bryr sig och byter vänner och killar lika ofta som det finns dagar i månaden... Ingen är närmre än att man kan springa därifrån fort som fan! 

I need more time



Det är lite som med Kaptenen, jag vänder mig också om hela tiden....


<3


//..


Nya tag...

Imorgon ska jag göra en miniutflyckt som förhoppningsviis slutar med minst en lycka...

Backfyllan tog två dagars sängliggande att bota...

Nyår var tråkigt, dåligt, kaotiskt på ett dåligt sätt, och jag träffade ett exs kompis som inte kände igen mig, så jag fick ut massa roliga nyheter från honom. Jag är fruktansvärt nyfiken av mig, och ibland känns det bra att höra att folk man tycker mindre bra om inte har lyckats så bra... 

Jag ska hålla mina vänner på en arms avstånd i år så  de inte kan såra mig, även om de inte menat det...

Jag ska inte bli kär...

Jag ska skaffa en kille som jag inte är kär i men som stannar...

Jag ska lyssna på mig och göra saker för mig, ungefär som morgondagens utflyckt, ingen skulle fatta varför för jag gör den. Det är den delen av mig som bara en person kan förstå, och hon har flyttat...

Snart börjar skolan igen...

//..

RSS 2.0