Allt står klart när allt är fel

Mamma såg på mig och sa:
Det är ju påsk, du kan väl vara trevlig
släkten kommer ju på middag
skärp dig, tralla
(Säkert - Faller isär)

Jävla skitkväll! och jävla skitdag, verkligen det sämsta jag har varit med om på sjukt länge. Mitt nya mål är att bojkotta min student nästa år och alla som är inblandade i den! Springa ut, åka på flaket och gå ut och supa sig skitfull. Inget annat. Ingen jävla middag med familj och vänner. 
Fan, nä när studentmiddagen hos min vän var jag färdig ringde åkte jag hem till honom och satt och mös och kollade på film.

Jag har väldigt svårt för vissa sociala situationer där det innehåller mycket kallprat och alla känner sig tvungna att sitta och dra dåliga skämt och prata om sina jobb.

Alla verkar älska dessa tillfällen för det är ju så trevligt, man pratar med folk som man tycker är intressanta på något sätt, inte för att undvika pinsam tystnad.
Några elaka blickar från de som inte tål att man är ärlig, fula glåpord från folksom inte kan acceptera att man inte lyssnar på samma musik som dem. Eller om man hade kommit i deras stil hade de hatat en ennu mer. Så vad u än gör blir det fel.
ag bor i Göteborg och för varjre dag som går hatar jag den här staden mer och mer. Det är omöjligt att träffa nya människor för om man kollar runt så ser man att det är alltid någon som känner den eller har haft sex med den.
Jag försöker leta mig ut från de som alltid är med men hela tiden blir jag indrage i skiten.

Stop whispering...

//..

Mer spontanitet tack!

Idag var en såndär hysterisk dag på ett roligt sätt! Hade inga större planer igentligen, mer ä'natt gå på stan och hitta nåt party linne elelr topp att ha till min väns studentfest imorron (eller ah, idag nu då). Så jag gickrunt i affärerna och blev bara ledssen av att se alla fula pastellfärgade klader som hänger och skräpar i butikerna. Men så träfade jag på en vän som också var på jakt efter något som det kändes som att det inte skulle finnas i affärerna.
Men vi gick runt ett tag och till slut hade båda hittat vad vi letade efter. Men så hade ingen av oss lust att åka hem så vi satte os på ett caf'é och ringde dit lite folk och satt och snackade och tjedjerökte i några timmar. Sedan skulle dom vidare ut på krogen, och eftersom de på krogen inte vill släppa in mig för jag tydligen är för ung fick jag åka hem. Det är så trevligt med helt oplanerade möten som leder till lära känna folk bättre, för många av de som var med idag har jag bara pratat med ganska ytligt i skolan eller på fest. (pluss att alkohol får folk att avslöja massa kul saker!)

Faller isär
Lalalalalala
jag föll isär idag
det var ingen som såg det
ingen anade nånting, inte jag
 
(Säkert! - Faller isär)

imorgon tar jag ledigt från skolan för änu en studen, den jag skulle på idag blev att jag inte kunde gå på för att det var för mycket i skolan.
 
På vägen hem fick jag även ett roligt fyllesamtal från min vän som tog studenten idag, Typ:
"Heeeeej, vad gööör du? Jag har tagit studeeeenten idag!!!!!
Fan va gött!!!!!! 
Va? nej jag är iiiiiiiiiinte full haha" Klick!

mm, fega människor hör bara av sig när de är fulla, tråkiga människor kan inte ens hålla igång ett samtan NÄR de fått i sig alkohol.
  
//..

Musiken är i mina ben

Det är mycket musik i mitt huvud nu, mer än vanligt då. Och när det är så är det svårt att hitta musik som jag vill lyssna på istället. Fraser och textstycken virvlar upp i mitt huvud och jag kan inte få slut på det. Det blir nästa hysteriskt och jag vet inte var jag ska ta vägen. 

Imorgon och fredag ska jag gå på olika vänners studenter så det ska bli trevligt. Då blir det studentfest och föreldrar som antar att deras ungar bara umgås med de i sin egen ålder så dom kommer tro att jag är 18 och bjuda på gratis alkohol. Woho!

Suddenly I stop
But I know it's too late
I'm lost in a forest
All alone
(The Cure - A Forest)

Jag vill ha sommarlov och nu nu nu! Jag är skoltrött för första gången i mitt liv och jag hatar denhär känslan..

//..

Dåligt att glömma

Nä, nu har jag glömt den viktigaste saken på hela dagen så nu ar allt förstört.
Och jag har redovisning om en timme. Blä!

Nu ska jag berätta om landet Ego för dig, så lyssna noga

Jag vill bara säga att det är ingen ide att bli kär i mig, för jag är en elak typ, och om det inte passar mig så får det va. Om jag inte får styra ditt liv är du inget att ha, jag kommer att ta åt mig all cred för det vi gör ihop.
Bli inte vän med mig, jag tar för mig och om du går emot mig kommer jag säga att våran väskap är slut. När vi ser snyggaste killen paxar jag honom och om du enns tittar på honom på fel sätt kommer jag aldrig mer prata med dig. 
Få aldrig kännslor för mig, vi passar endå bäst som KK, och du kommer aldrig vara den bästa för du är inte perfekt och dina brister är fler än man kan räkna på fingrarna.
Du ska ställa upp för mig i vått och tort, men jag men om jag känner för att skartta åt dina bekymmer är det bara för att de är så löjliga. Jag kommer att håna dina andra kompisar och din familj, för dom är fula och äckliga, och jag ska sprida mina hån om dig till andra så att de ochså börjar använda dom mot dig.

Om du kommer till mig med ett problem kommer jag säga aha och börja prata om mitt senaste ragg, eftersom det är mycket mer intressant ämne att prata om.
Jag lånar allt av dig och lämnar inte ens tillbaks allt, men förvänta dig inte att jag kommer låna ut något till dig.
Du är ju fan helt jävla dum i huvudet kommer att bli en daglig komentar du får höra.

Och du, jag vet, du kommer aldrig att komma ifrån mig. Om du är min kille kommer du aldrig sluta älska mig för jag håller dig kvar i ett hjälplöst tillstånd där du tror att jag fortfarande vill ha dig, men samtidigt ser du mig med nya killar som ersätter dig.
Och du min vän, du har inget annat för dig än att stanna med mig, men nu ska jag vara helt ärlig, jag skulle aldrig klara mig utan dig...  

MVH den älskade, hatade och fruktade

Jag sover inget inatt heller, och det suger. Texten ovan handlar om en person som står långt bort men endå nära. Jag skrev den åt henne men jag vet att allt stämmer och det skulle se lika dant ut om hon skrev den själv.

Har vi tid, har vi tid att tänka på
Har vi mod, har vi mod att se
Vad som händer omkring oss
Vad vi håller på med
Har vi tid, har vi tid att tänka på

(Kalle Baah - I Nuet)

//..


If you can spare me some change I can offer you the future in exchange

Nu är klockan ångest och jag är inte trött alls, det går åt helvette med mitt dygn. Fan jag blir så ledssen för att jag vill verkligen sova, jag älskar att sova men jag hittar innte motivationen att lägga mig ner och slappna av, bara sluta ögonen och försöka sova. Varje gång jag närnar mig min säng känns det bara obehagligt, och tanken att lägga sig där känns bara motbjudande. Sammtidigt som jag bara kan känna den härliga kännslan att ligga på sängen och känna att man äör så trött att det inte finns en chans att hålla ögonen öppna.

Alla gamla punkare som gillar Sex pistols,
ni är ganska bleka, ni behöver lite sol.
Lyssna på vad Rutten sa, reggae det är bra.
Rastaman vibrations, Sverige går i kras.
    
(Imperiet - Afrika)

Aaaah jag vill ha SOMMARLOV jag orkar inte, jag vill bara lägga ner skiten och sova i en vecka!
Ennu hellre skulle jag vilja ha någon natt sova med i en vecka, mm det hade varit mysigt, men min tur i kärlek är lika med noll.

//.. 


Sex, alkohol och fest

Nja, nu blev jag osäker på vad fan som händer egentligen...
Hade sjukt konstiga diskutioner i skoln idag, om ångest, död och meningen med livet. Det var Andreas som startade det, med den filosofiska frågan "vad är egentligen medingen med livet??". Detta var under en av alla idiotiska håltimmar som min skola tycker att det är så kul att sätta in nu såhär i slutet av terminen.
Vi satt i cafét och han lyckades verkligen få igång en disskution, alla verkade vilja lägga sig i med den ena sjukaste teorin efter den andra. 
Sex, alkohol och fest verkade vara det gemensamma alla hade att de inte ville leva utan, förståligt faktiskt. Men jag blev ännu mer fundersam när jag var på väg hem sen när funderingarna gick lös totalt.
SÅ det tog några timmar innan jag kände mig mogen för att kunna sätta mig och slapna av och skriva lite på min blogg.

The dark ride is leaving soon
Just sign your name on the dotted line
All I want is just your soul
Tighten your belt and lets go   
(Helloween -The Dark Ride)

Men nu vill jag bara säga också att det känns mycket bättre med allt, livet flyter på lixom. Och det är bra, för jag hatar när det går segt och inget händer.
Snart är det Peace and Love och det kan inte bli annat än kul, Mella och jag har hittat ett Camp med trevligt folk som vi ska bo med under festivalen + att det är tre till som åker med oss på tåget så det kommer att bli så jävla bra.  Jag har verkligen svårt att se att det inte kommer att bli det, och jag litar väldigt ofta med sånna saker på min magkännsla!

//..  


Why can't you leave me tomorrow instead?

Helgen var... konstig typ det känndes som att vi var på hundra ställen under lördagskvällen.
Jag är ledssen för jag och killen jag var på G med kom fram till igår att vi inte skulle kunna bli ett par. Vi satt ganska länge och pratade om vad som hände just nu och båda var överenns om att vi inte skulle komma att funka ihop i en rellation.
Så det känndes bra att senare ge sig ut på en ganska vild kväll, men det är ju så att ju mer spontana grejer, desto hysteriskare kväll blir det och ju roligare blir det. 

Do you want coffee or tea?
I didn't dream at all this last night.
Too tired for Janet and Jane.
And your well- directed jokes didn't come out right.

(Billie the vision and the dancers  - No one Knows You)

Det känns tomt och hopplöst, men jag vet att det kommer bli bättre för det blir det alltid, tre djupa andetag och ta bort problemet. Ett, två, tre...
Nu ska det bli possetivt, men jag ska inte leta efter något nytt, utan vänta tills det kommer till mig.

//..


Fredagen är svart

Jo altså jag han inte hem igår och i skolan använder vi sällan datorer, så ofta hinner jag inte skriva på fredagar.
Jag var full igår och det var inte bra för det händer inte så ofta, och när jag blir full så tappar jag all kontroll, så därför bestämde jag mig för ett tag sen att bara dricka lite mer för att det är gott, än för att bli sådär jobbigt dyngrak.

Men i alla fall så var vi på fest hos en kompis som hade huset själv hela helgen så det var ganska mycket folk och trevligt så jah tappade helt enkelt kollen på hur mycket jag hade druckit och plötslig så blev det bara dåligt.
Och jag var endå inte fullast på festen, men jag jännde sjålv att jag hade gått över min egen gräns.

Jag träffade även Patrik från min klass, så jag satt och pratade med honom en stund, det är alltid lika roligt att prata med folk från skolan som är fulla för skillnaden som blir från skoldag till fest är nästan hysterisk.
Iikväll ska antagligen jag, Mella och Evelina ut och sätta oss i nån park och chilla, och bara njuta av de fina vädret som håller på att komma tillbaks nu.

Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!
(Håkan Hellström - Ramlar)


//..

I sommar ska det hoppas och skrikas för fjärde gången!

Sure I am a loner, but I'm never alone. I get by on my own
(Hanoi Rocks - Motorvatin')

Visst är det så!

Ikväll har jag skapat kaos. Roligt nog känns det helt underbart! Ingen kommer att fatta att det var jag som bidrog till kvällens kluvna ångestkänsla. Jag kunde ha väntat några dagar med att släppa nyheten och berättat allt när det redan var för sent att ändra eller göra något år den nya situationen.
Men då hade jag antagligen fått skit för att ha berättat allt för sent, eftersom alla vet att jag har stenkoll, så skulle de ha fattat att jag inte hade "missat" att säga något.
Okej, lite rörigt kanske, men slutsatsen av vad som hände är att det pågår en stor diskussion om vad som ska göras år detta nya problemdilemma. Jag är utanför eftersom jag bestämde mig för flera månader sedan och har inte velat runt allt för mycket.

all din kraft den är oslagbar
du når mig som ingen annan...
...så jag behöver dig i mitt liv
jag vill att du är kvar i gammal god stil
Snälla ge mig, mera hårdrock
(Lillasyster - Hårdrock)

Medans jag märkte hur kvällens händelse utvecklade sig, började jag fundera på hur jag själv hanterar kaos. 
För det händer ganska ofta att det sätts käppar och krokben överallt i vägen i livet, ett scenario var en fredagskväll när jag hade slut på cigaretter.
Så de närmaste affärerna hade stängt och jag hade en tid att passa för jag skulle träffa folk i stan. Det är ingen stor grej att inte få tag på cigaretter egentligen, men just ikväll var det ont om tid och jag hade varit på två ställen där det var stängt. Jag pratade med tre personer i telefon i omgångar och alla hade något som gjorde att kvällen gick mer bakåt än framåt. Två var sena och en var inte ens säker på att den ville följa med ut. 
Jag ville ha med alla och ha dem med i tid just den här kvällen, för det kändes viktigt. 
Så jag satte mig på spårvagnen för att åka och möta en av de som var sena, för hon bor närmastplatsen dit vi skulle tillslut.  
Situationen är alltså att jag är jättestressad, röksugen och allmänt irriterad, det är en sån där kväll när allt har gått år helvete och klockan har inte blivit alls mycket.
Vad jag gör när jag sitter på spårvagnen är att ta tre djupa andetag inom mig, och helt enkelt andas ut problemen. Jag försöker att få ut så mycket tankar som möjligt ur huvudet och låssas som att det är en vanlig dag på väg till skolan och inte en stressande kaotisk fredagskväll. 
När jag kommer fram till hållplatsen får jag vänta tio minuter på min vän, när hon kommer är hennes mamma med som kan hjälpa till att fixa cigg och köra oss till den platsen där vi skulle vara, på något helt magiskt sätt har aven de två resterande personer dykt upp på hållplatsen där vi ska vara och samtidigt ringer min mobil, och jag får reda på att eventet har flyttats fram 20 minuter så vi kan i lugn och ro gå till platsen vi skulle vara på och vara där i god tid tills allt började. 
Kvällen blev riktigt lyckad och all stress och kaos hade nästan ramlat av mig redan på spårvagnen.
Min teori är alltså att om man tvingar sig själv att vägra se kaoset så kommer set att försvinna!   

//..


Ska vi däcka i campet?

Idag var dålig, håltimme två timmar mitt på dagen helt utan anledning, så det vi satt ute och tjedjerökte och bablade den tiden.
Jag har en konstig fundering, idag snackade jag med en person i skolan som jag inte brukar prata med, vi går i paralelklasser och känner varandra via gemensamma kompisar, så det brukar mest bli att man säger hej när man möts i korridoren.  Men i alla fall så stog vi och pratade och kom fram till att båda ska på Peace and Love i sommar, så nu är det lite fler folk som jag vet ska med dit, så vi kanske sätter oss ner i deras camp. Nu känns sommaren och festivaler ännu närmre.
Men till saken om min fundering då, jag ska sätta upp några mål för i sommar:

1. vara mer öppen mot folk och släppa in dem lättare
2. hålla mig vän med alla
3. sprida min blogg på mitt egna kryptiska sätt
4. förtsätta hålla på att det inte är så viktigt vem jag egentligen är, för de som läser vad jag skriver
5. lära känna mycket nytt folk (och hålla kontakten även när sommaren är slut)
6. se till att inte fastna i ett allt för seriöst förhållande

Några band som jag ska se på Peace and Love:
Hardcore superstar - har inte sett dem innan så det ska bli spännande. Struntade i konserter som de hade tidigare i år, för att de annonserade tidigt om att de skulle till P&L 
Billie the Vision and the Dancers - Har ett ganska nytt intresse för detta bandet tror jag, det roliga är att jag kan inte komma på hur jag hörde om dem första gången, det är som att de alltid har funnits där, fast endå inte.
Sex Pistols - mer bara för att det är coolt att ha sett dem.
Timo Räisänen - för att han är söt, och att jag lovade att gå med på den konserten,
Takida - för att de gör ganska skön musik.
Sahara Hotnights - jag har lyssnat på dem i flera år och sett dem live tre eller fyra gånger så dom är lixom standard att se.

In Flames - fan vad jag ska röja till dom, energi och peppa tills jag ligger ner!
De Lyckliga Kompisarna - DLK! jag älskar dom och Mart är söt. Haha men punkare är coola.
Hanoi Rocks - åh det blir fjärde gången jag ser detta underbara band, och jag har svårt att hitta ord bör hur bra dom är.
Kapten Röd & Majorerna - reggae är mysigt att stå och gunga till, när man känner sig trött sådär i slutet på festivalen.

Och men dettta är bara ett urval av vad jag vill se, så det är lite ågren på hur jag ska hinna med allt 

Do you get the message yet?
You fucking hypocrite
You're about to lose and it's really up to you
(Hardcore Superstar - Not Dancing, Wanna Know Why?)


//..


Seg deg dag

Nu har jag varit hemma ett tag, ätit och så. Jag känner mig duktig för jag har äntligen börjat skriva på ett stort projekt som ska vara inne innan terminen är slut.

Jag har on i halsen och har haft det i en vecka nu men orkar inte gå och kolla upp det, jag vägrar bli sjuk nu för jag var varken tid eller ork till att inte vara i skolan nu.
Det är så mycket att göra och det finns betyg på spel som jag skulle kunna höja mig i om jag verkligen ansträngde mig det sista. Så nu dricker jag massa te och jagar starka halstabletter för att förtränga att det gör så satans ont i halsen.

Oh, hurt me
Ok, I'll hurt you
Heartbeat you
Then I'm goin' to sleep

(Johnny Thunders - Hurt Me)

Jag börjar verkligen se fram emot att det är knappt en månad kvar till Peace And Love Festivalen och det kommet att bli så jävla kul, även om det bara är jag och Mella som ska åka och hon ska gå på typ Lasse Lindh och inget mer, vilket gör att jag måste gå själv på alla band. Men det gör inget, man hittar massa trevligt folk på festivaler som gillar samma band som än själv.  
Och det är bara tryggheten att ha en fast person med sig som jag vet att jag kan gå till om det känns konstigt under festivalen.
Men det är så många band jag vill se så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med alla för det känns som att oturen kommer falla på mig och massa artister kommer krocka med varandra.

Dagens musik BTW: Hardcoer Superstar, Lillasyster, Johnny Thunders, CK, Johnny Cash och Navid Modiri och Gudarna

//..

Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast

Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta.
Med så mycket plast i kroppen att dom går o panta.
(Kapten Röd - Ta Inga Order)

Idag mellanlandar jag i typ två timmar så jag passar på att skriva lite medans jag väntar på att tiden ska gå.
Det är så jävla segt att bo på två ställen, och fortfarande efter åtta års pendlande mellan föreldrarnas bostäder är jag lika trött på det. 
Jag tror att smser igår rörde upp kännslor som jag inte trode fanns, och jag märkyte att jag nog hade saknat lite att prata med min vän. Det är en sån där vän som som man inte träffar ute, utan det hålls mest via sms och nätet och då är det lätt att man glider isär ibland.
Visst har vi träffats några gånger och det är också trevligt, men oftast så pratar vi bara på msn eller sms då.

när jag går med hunden ute på mitt torg
så ser jag nåt som bringar mig sorg
ingen har skoj alla bara stirrar
livlöst framför sig när de irrar
osäkert fram i svenska vardagen
(CK - Marschen Kommer Att Fortgå)

Om någon hittar hit så skulle jag gärna vilja ha tips om hur jag kan sprida min blogg så lite fler kan hitta den.
Det finns ju så många olika bloggar så det känns som att man försvinner in i mängden och då känns det helt plötsligt lite tråkigare att blogga.

Imorgon ska jag ta i tu med det som jag nojar mig mest för just nu, och det kommer inte att bli lätt och jag kommer skuta upp det tills det är oundvikligt.
Min vän Mella har en förmåga att utan att riktigt säga något, få mig att fatta logiken i att jag har inget att förlora,

Men varför ska det vara enkelt...

//..

Hej!

Två timmars sömn inatt, + en halvtimme på bussen imorse, så inte så bra lixom. Idag är sista deagen på ett stort projekt som kommer vara en stor del av betyget i samhällskunskap A, och jag är inte klar. Illa. Men jag har pratat med läraren och det ser ut som att jag kommer få rästen vav veckan på mig att göra klart det.

Jag funderar mycket på förhållanden just nu, fast det känns meningslöst att satsa på någon, det går för mycket fel för att jag ska våga sastapå att det skulle kunna gå rätt. Okej, jag låter väldigt pesimistisk men jag har aldrig lyckats ha ett seriöst förhållande och det ser inte ut som attvdet kommer hända innnom snaras häller.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, måste tillbaks till verkligheten. 

//..

Haha

Nu ger jag upp, jag hittade sidan http://bloggkoll.com/ där man kan samla alla bloggar man vill bevaka och så ser man sen när de har blivit uppdaterade. Bra bra.
Bra för de som inte orkar gå in varje dag för att se villka bloggar som inte har blivit uppdaterade.
Men som sagt, jag är inte trött alls och jag ska upp kl 6 imogron så det börjar bli lite ångest på det. Hittade massa intressanta bloggar om både musik och annat som verkade roligt att följa.

I've been drawing patterns in my mind, but I can't fall asleep. I've been counting all the sheep there is to count. No, I can't fall asleep, that's why I'm here with you tonight. 
(Billie the vision and the dancers - Overdosing With You)

Ungefär så.
Musiktexter är det bästa som finns, jag lever av dem och skulle inte kunna leva utan dem! Det är den underbaraste poesi, det som kan muntra upp en dålig dag eller bara bidra till en flasch back från ett annat tillfälle, når man sitter på bussen.

Den som hittar ett sätt att kunna somna innan tio på kvållen kan få bli min nya bästis. I sanna veva kan någon kanske kunna hitta något mot HICKA, för jag har det nästan hela tiden.
Nu ska jag lägga mig i sängen och stirra i taket i några timmar.

Början

Jag kan inte sova. Sjukt irriterande, okej klockan är inte så mycket men jag vet att jag inte kommer somna fören vid fyra fem tiden, tidigast inatt. Jag har provat det mesta som folk säger hjälper dem att sova, typ olika övningar eller varm mjölk och annan skit. 

Något som jag måste ha nästan tjugofyra/sju är MUSIK, annars överlever jag inte. Min iPod är det viktigaste jag äger, det är mitt största beroende. Det låter som att jag är värsta osociala människan som isolerar mig från världen med min iPod, men så är det inte. När jag umgås med vänner eller bara är i ett socialt sammanhang så kan jag lägga ifrån mig iPod. Men alla pauser, som att vänta på bussen eller bara gå från ett ställe till ett annat så kommer den upp.

Idag träffade jag en vän i stan, vi kan kalla henne Mella, för hennes riktiga namn är inte så viktigt i den här bloggen. hon sa en intressant grej, vi diskuterade killar och förhållanden, hon nojade sig för en kille som hon hade träfat men inte var säker på att han skulle ringa henne igen.
 "Men varför ska vi spela på det här sättet? Jag vet att han är intresserad av mig, och jag tror att jag gillar honom också. Jag blir bara trött på att man måste gå igenom hela on/off perioden när man inte kan visa vad man känner för man är rädd att skrämma iväg varandra" 

Och hon har så jävla rätt! Folk är för övercoola och jag blir så trött på dem, och det är väldigt sällan jag blir trött på människor i min omgivning. Men vi kom fram till att man måste spela med om det är något bra och värt att satsa på så kommer spelen att rinna va med tiden.    


En annan sak som gjorde mig glad idag var när mobilen pep och det var ett sms från en gammal vän som jag inte hört av på ganska länge. Jag kan vara dålig på att höra va mig, även om jag vill så blir det liksom att jag kommer på ursäkter som egentligen ar helt ologiska för att jag inte ska höra av mig.                                                         Jag är inte elak, jag har bara svårt att lita på folk tror jag. Men vi ska båda till Peace and love i Borlänge, så jag hoppas att vi kommer ses där, och vi har ganska lika musiksmak så vi kanske kan dra på någon konsert ihop eller nåt...


Jag har bara en önskan för i sommar, och det är att den inte ska bli som någon tidigare sommar i mitt liv.


Dagens musik har varit: Mando Diao, Lillasyster, Megadeth, White Lion och Kapten Röd

//..

RSS 2.0