Peace and Love 2008! - Festen var där och nu är den förbi.

Det är svårt att beskriva vad jag känner för vissa människor just nu, men det är bara bra kännslor och det är underbart.

VI hade ett camp på fem tält nitt i allt på den stoera campingen, ingen orkade döpa vårat camp till något så det blev typ camp namnlös.
Ett av de knäppaste campet vi gick igenom var på onsdag, vi såg inget campnamn, men det var jag, Mella och Erik som var påväg till ett annat ställe och skulle bara gå igenom, men det var massa stolar ivägen så det blev jobbigt att gå igenom. Jag och Mella passerar utan problem när Erik går förbi den sista killen i campet får han en hand mellan benen av honom och han säger: nice plab/pla/plaf!
Ngot i den stilen, uppfattade inte riktigt ordet. Men resten av folket runt om skrattade hysteriskt åt skämtet. Erik blev nog lite stött för han tog tre snabba kliv därifrån och sa  Nu går vi!
Jag tror att inte han var ensam om att bli utsatt för det, och det skulle inte vara förvånande om han som satt och gjorde det gick på fel kille och fick ett slag på käften. MEn det var ju ett skämt och egentligen tror jag inte att folk bryr sig så mycket på festival.

Och jag han se så många band, men bäst var nog In Flames, så jävla gött röj. Jag är fortfarande hes efter den spellningen. 
Hanoi rocks var ocså helt okej, lite för mycket nya låtar bara kanske. stod lite längre bak orkade inte stå och trängas för dom...
Billie the Vision & The Dancers var mysiga också riktigt värt att se.
Men jag orkar inte skriva mer om banden, det var jävligt bra helt enkelt och jag tror att jag hann med ungifär tio band.

Hela veckan var galet rolig och jag vill lätt åka tillbaks nästa år :) 

//..


Galet med peppande

Imorgon åker vi till Peace and Love! Och det ska bli så jävla kul, så pepp.
Igår träffade jag honom, och det var trevligt, och sedan åkte vi hem till honom, så det var en mysig kväll. Jag kom hem vid fyra idag och har börjat packa nu. Ska försöka ha så lite packning som möjligt, för attslippa bära för tungt.

Men nu ska jag fortsätta packa så jag hinner klart och hinner sova lite också


(I Was So Unpopular in School and Now They´re Giving Me This Beautiful Bicycle)

//..

No, no, no

Nu ska det ha regnat gärdigt, men det känns som attt vädret alltid blir så att det är soligt aslänge och sedan regnar det galet mycket i flera veckor, ungifär som att molnene samlar på sig allt som inte kommer ner under den perioden som det är som och sedan tar det flera veckor innan det är färdigregnat.
Och jag vill så görna ha SOL på Peace and Love, visst gör det inget att stå på konsert i regn, men allt på campet blir så lerigt och tråkingt.
Jag har fixat allt nu, så det är bara att packa det så är jag klar för att åka på festival! " Alice, möt mig vid ingången till stora campingen på onsadg,  det hade kännts så tråkigt att missa varandra igen. Så när du kommer på onsdag väntar jag vid ingången  på dig för du sa ju att vi skulle ses"

Jobbintervju gick bra igår tror jag och jag får besked efter festivalen om jag får jobbet eller inte..
Lite stressad är jag för att åka, men jag är alltid stressad när jag ska åka nån stans och ska hinna med buss eller tåg.

I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost in the sounds

(Regina Spektor - Fidelity)

(BTW)

//..

08:19

Uppe tidigt idag, jag ska vara på arbetsintervju om en timme. Jag vill ha dethär jobbet men det är bara hälften av de sökande som får jobb. Sammtidigt vill jag inte ha jobbet, för det känns så träkigt att jobba på sommarlovet, men nån stans måste jag ju få pengar ifrån. Så det är bara att bita ihop och se glad ut och vara lite så där extra trvevlig.

Ikväll ska jag på dejt igen, med samma kille som senast, det blir våran femte dejt. Roligt är att vi kom överenns om att vi skulle göra på dethät sättet verkligen dejt. Gå ut fika eller äta, promenad genom stan.
Det roliga var hur vi träffades, jag satt på en cafe uteservering med några vänner, han gick förbi och jag tänkte inte så mycket på det. Men så tyckte jag att jag hade sett honom lite för många gånger där, och så var det han hade gått upp och ner för gatat och kollat på mig. Tills han tillslut vågade gå fram till mitt bord och fråga om han fick bjuda mkg på bio.
Väldigt charmigt tycker jag då, det är nog första gången jag blir utfrågad på dejt bara så där. Men han sa sen att han tyckte att vi skulle göra på det här sättet och nu är vi som sagt på femte dejten.
Förra gången vi skulle hem följde han mig till bussen och precis innan den kom så kysste han mig. Det bode ha pirrat i kroppen och det var inte så att han var dålig på att kyssas men det gjorde det inte.
Men jag ger honom en chans till, inget säger ju att man behöver falla för någon direkt, ibland kanske man måste bli knuffad till marken.
Haha

Kom dra med mig in i ett hörn,
kyss mig och ljug
och gör det så bra att
jag verkligen tror dig
(Lasse Lindh - Kom K)

//:.

Till dig!

Jag tycker om dig väldigt mycket, du som läser min blogg altså, du är inte många kanske fyra - fem stycken, knappt det. Men du är bra, för du står ut med mig, men du vet inte vem jag är, utan bara någon halvmysko brud med väldigt mycket humörsvängningar.
Jag är precis den jag vill att du ska tro att jag är, namnet säger ju att mycket om mig handlat om musik, men jag kan berätta en sak till, förutom min stora kärlek till musik, har jag även en stor kärlek till livet och de som lever med mig. 
Stunder finns när jag hatar dom, likså stunder när jag hatar livet. Men vad skulle kärlek vara utan hat?
Ingenting.
Ju mer hat jag känner mot livet, ju mer älskar jag det i nästa stund, när allt fixade sig. När problemet löste sig är kännslan att vara nöjd med sig själv, bättre ju större problemet var. När bråken är över, när surhet har blivit skratt kan jag stanna upp i mitt inre bara för att se till att stunden och bilden fastnar i huvudet. Blicka ut över de som är med och fundera på varför de vill vara mina vänner, men sedan gå vidare utan att lägga för stor vikt vid det.

Jag tycker att det är bra att jag inte vet vem du är, precis som att du inte vet vem jag är. 
Det känns bra att du är annonym på min blogg, hade jag vetat exakt vilka alla var som läste vad jag skrev hade jag bara nojjat över att just du just nu tar del av vad jag har skrivit.
Jag riktar mig direkt till dig nu, tänk själv vilken ära att jag till och med talar direkt till dig genom mitt skrivande, inte att jag är något mycket bättre än någon annan, men jag vägrar utge mig i mitt riktiga namn. Och fortfarande sitter du kvar och slukar mina ord, och jag är djupt tacksam för detta.

Men jag är inte som alla andra, jag fattar  noll när det gäller att göra bloggen snygg.
Design, likamed va?? 
Jag hade kunnat anstränga mig och börjat med att lägga upp en skitsnygg banner med bloggnamn och en stor bild på mig själv där jag har redigerat bort alla mänskliga fel, som finnar födelsemärken dålig hy och liknande. Men redigera bilder tillhör också den typ av saker som jag inte har kunskaper i.
Jag har tidigare nämnt att jag hatar mode och allt sånt, jag hade antagligen fått fler läsare om det hade funnits en bild på mig med texten:
 "Jag är en målmedvetej tjej på x antal år som bor i stad x och pluggar på x gymnasiet. Jag kommer att skriva om mitt liv och mode om sådant som jag tycker är kul att göra. Jag älskar att shoppa när jag har råd annars sitter jag med mina vänner på cafe eller festar."
Jaha och? det finns tusen sådanna bloggar bode inte folk tröttna på att läsa om vad Lisa eller Sara hade på sig näre de gick ut på stan idag?  Tydligen inte, men jag skulle aldrig hänga ut mitt liv på nätet i både bild och text.
Men jag älskar att skriva, men bara om det jag känner för, om det handlar om  min dag, en tanke en fundering eller bara en hälsning till någon på mitt eget sätt.

Nu har jag tjatat färdigt så tack hej, nu ska jag ut och leva!

//.. 


Snart

Lite gladare idag, har varit i stan och kom nyss hem, det var trevligt, jag Evelina och Sarah har suttigt på en uteservering och pratat och rökt, så skönt när det är så där lagom varmt. ¨
Om en vecka idag är vi i Borlänge! så underbart, jag vill vara där nu, och tidigare idag var jag ävenoch kollade på tält med Mella, vi letar billigt tvåmanna tällt.

Jag hade en konstig dröm inatt, jag var ute och gick, och helt plötsligt så är jag på ett ställe där massa folk tatuerar sig, det ser ut som att folk är mitt ute på en sjö där massa bryggor har placerats ut i laburintliknande mönster i vattnet. 
Jag går runt på bryggorna, och så är det någon som ropar på mig, det är en bekant som sitter på bytggan med en kompis som jag inte vet vem det är, men kompisen är punkare och väldigt trevlig.
Han som ropade på mig ska tatuera sig, han ska skriva sitt favoritband på handlederna så det kommer in på handen där tummen börjar. 
Så vi sitter där och prarar, men plötsligt känner jag hur jag försvinner och nu ser jag de röda väggarna i mitt sovrum och jag förstår att jag ha vaknat. Men jag blundar igen och ser bryggorna igen, så jag börjar gå tillbaks till platsen där han och punkaren satt, och hittar dem. Tatueringarna är klara, det var meningen att han skulle ha samma på bägge händernar. Men när jag kommer tillbaks visar han stolt upp vad han har gjort, men det har blivit en ändrig för på ena handen står bandnamnet (som jag inte kommer ihåg vilket) på andra handen har han typ sktivit "..... i mitt hjärta" vet inte vad eller om det var något namn. Och när jag kollar närmnare så ser jag att de har stavat fel på bandnamnet. 
Men vi är inte kvar på bryggorna, vi är hemma hos honom och punkaren är borta, och han är jätteledssen för att det har blivit fel. Jag känner att jag försvinner och ser igen mina röda väggar i mitt rum och lyckas inte somna tillbaks till drömmen. Och några delar ur drömmen har jag lämnat ut för de var lite för pinsamma för att skriva ner...       

Juvenile deliquents spread
fear in central station
There's no law or order,
law or order, maybe it's total control,
Oh, I don't know
(Hanoi Rocks - No Law or Order )

Din förståelse

Och du bode sitta här brevid mig just nu om du hade kallat dig min vän. Men jag är inte säker längre för dityt hårda skar gör att du skrapar upp sår mot andra, och varken du vill se det eller inte så gör det ont när det blöder.
 Du vet mer eller mindre min historia, vissa luckor finns det som jag inte har berättat, som kommer arr komma upp vid senare tillfällen, och då hoppas jag att du kommer att förstå mig bättre.
Men du är kansle inte redo än att höra allt, så du fortsätter skrapa ditt hårda skal mon min kännsliga hud och blodet rinner ut såren för att göra dem rena, jag känner hur ont det gör, men sammtidigt är jag så van att det knappt känns alls.
Svikare.
Du tycker att jag har svikit dig när jag misslyckas med vissa saker, jag tar i så svetten rinner, jag går runt och ställer konstiga frågor. Gör det jag kan för att lyckas, men man kan inte klara av allt. Sanningen är att det bode inte bara vara jag som arbetar...

So sing along with me if you trust me on this one.
(Billie the vision and the dancers - Absolutely, Salutely)

//..

Regn!



Jag hörde ljudet av ösregn, och tänkte vilken tur jag hade eftersom det började fem minuter efter att jag hade kommit hem. Hade inte varit kul att vara på väg hen i det vädert    

//..

Magiskt, tragiskt

Idag när jag satt och väntade på bussen hörde jag två äldre kvinnor prata med varandra. Oftast brukar jag inte "tjuvlyssna" på folk som sitter och pratar på allmän plats men det lät så tragiskt allt som de sa.

Kvinna 1: ...och den lägenheten var så vacker och jag bodde där i sex år, med den där mannen som jag träffade, men tillslut lämnade han mig för en 30 år ygre kvinna, och i samma veva märkte jag att det var råttor i lägenheten pga något bygge som skrämde upp råttorna. Så jag fick flytta till ett mindre ställe, men jag bodde bara där i nåt år för det funkade inte, och där jag bor nu är inte så bra heller... men nog om mig, hur länge var det du hade varit skilld?´

Kvinna 2: I fyra år, ja han träffade en ny, nej, han sa det inte direkt deras affär pågick i ett halvår och jag skulle inte enns i min vildaste fantasi tro att det var någon annan. Nej, faktiskt det kom som en chock när han berättade det....

Kvinna 1: Nä men oj nu står ju bussen där, vi får skynda oss!

De två kvinnorna springer iväg för att hiunna med bussen och jag sitter kvar och funderar på om de precis har lärt känna varandra, eller om de är gammla vänner som har träffats igen efter många år och berättar vad som har hänt.
Det tragiska var att hon som berättade om skilsmässan verkade bara försöka skratta bort hela historien på ett lite utsektande sätt, som att det inte var så noga utan mer ett halvroligt minne hon berättade om.   
Jag funderar på om man själv blir så när man blir gammal, skilld, ständigt letande efter man och lägenhet och alla kläder köppta på lindex?
Hämsk tanke tycker jag. Men en rolig tanke är att Mella kommer hem idag så jag får i alla fall träffa henne, så vi ska antgligen ut ikväll och fira att hon har kommit hem och att vi äntligen har sommarlov, så just nu känns det väldigt mycket bättre :)

Är du klar att gå ner på stan?
Jag är klar att gå ner på stan.
Är du klar att möta sanningsdan?
Som har byggts upp under så lång tid.
Falling down efter hela mitt liv
Vi går ner på stan 

(Sanningsdan - Säkert!)



//..  

Magisk ohysteri över musik

Det var kanske mer av en lunchmiddag, för nu har nästan alla gått och jag var fri att gå ifrån och inte behöva hjälpa till mer.
Egentligen gjorde jag bara detta för att min mamma lovade att betala min Peace and Love biljett om jag hjälpte till så nu har jag lite mer pengar till sommaren!
Så jag är så trött av vädret, men jag var ute på en kort promenad i morse och då kännde jag värkligen att det har blivit efekt på att bara vila och iunte göra så mycket denhär veckan. Men så är min första sommarlovsvecka första måndag till söndag på sommarlovet gör jag inget för att verkligen ladda för att orka mig igenom resten av sommaren och jag tror att det funkar!

(Jag tror att jag lämnar musikfrasen tom idag, jag känner ett lugn i kroppen som inte har funnits där på väldigt läge, och idag känner jag inte en ångestlängtan till musik. Tystnaden funkar helt okej för första gången på jag vet inte hur länge.)

//..

Middag

Idag ska jag hjälpa mamma med att ha en sån där middagsbjudnig för ungifär fem av hennes väninnor med dera respektive.
Det är astråkigt och de ska alltid vara sådär äckligt trevliga mot alla och varandra. Ibland har det hänt att det har spårat ut när dom är här utan sina män. Några får i sig lite för mycket vin och saker kommer upp till ytan, jag har stått i köket och tjuvlyssnat på vad de säger, och när alkoholen börjar ta över så sjunker tyrevlighetsnivåen och det kan rycka till om någon går över gränsen. Men sen kommer deras män och hämtar dom sent på natten och vissa tart taxi hem och nästa gång de ses så pratar ingen om vad som har sagts eller gjorts.

Nu måste jag gå och jag uppdaterar senare om hur det gick...

//..

Och här sitter jag och baddar såren med salt..

Dagen har handlat om musik och böcker, och sova när det känns att det behövs.
jag ser att du har åkt på en mindre resa men jag tror att du kommer hem imorgon, men sammtidigt så bryr jag mig inte för det var månader sen vi pratade på riktigt, för urekter och tre meningar ibland räknas inte som samtal för mig. Och jag tror inte att du är tråkig, som den andra är. Du har något jag skulle kunna bli intresserad av, du har musik på samma sätt som jag, och det passar.
Jag är sur på alla som dömmer bort musik för att den inte höll måttet för alla tusen krav som någon satte upp och alla valde att följa utan att riktigt tänka på vad det var. Jag är mer för att alla bode vara mer öppna mot allt och inte bara musik, hur mycket kan man egentligen få ut av att hata allt.

En gång gick vi runt ett slott.
Vi var runt tio år gamla och alla var ute efter äventyr så vi hittade de smalaste kanterna, och de högsta höjderna där det fanns minst forfäste. De vuxna var naiva och trode att vi satt på en gräsmatta en bit därifrån och pratade, men vi hade stuckit för länge sedan. Och när vi hade gått runt slottet sa vi att det inte skulle vara sista gången, men det blev det. Jag minns att vi var flera men jag minns bara ett ansikte, hon som ledde oss men som övergav mig några veckor senare. Det var hon som startade mönstret som förföljer mig fortfarande idag, alla som jag planerar att möta blir sjuka och måste ställa in och sen rinner det ut i sanden.

Dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas...

//..

Wings of fire and me in my time

Idag skulle jag inte ha gjort något men, så ringde Emma och frågade om jag ville ta en fika, så vi var i stan ganska länge och satt och pratade och rökte. Så mysigt att kunna sitta på ute serveringarna nu när det är så varmt ute. Lite illa är att det är väldigt få av mina vänner som inte röker, och ofta om det kommer in en icke rökare till vårat gäng så börjar dom också tillslut. 

Försökte kolla upp hur man designar bloggen idag, men ganska snart blev jag så frustrerad att jag gav upp och gick ut och rökte ennu mer istället.

Det känns segt och när det är så orkar jag inte skriva lika mycket...

But when I'm with you, It's just me in my time... 

//..

(Btw så lägger jag up bild på "bästa band just nu" här till höger, så det kommer att variera bilder)


Nej

Michael Monroe (inte Matti Fagerholm) säger:

Hating is easy and loving takes real character
Love ain't in fashion in this hard stone cold hearted world

:(

//..

Detta är landet Förvirring, och det är väldigt komplicerat

Hemma igen och nog ennu mer fövirrad. Men jag orakr inte ens tänka på det nu. Ett annat möte från tidigare idag tar över mina tankar. När jag hälsade på dig såg du blek ut, din röst hade inte återhämtat sig än och du såg så himla trött ut.
Men jag måste se ut som att det inte tar så hårt på mig, fast det götr ont i hela kroppen att se dig kämpa för att hålla dig vaken så jag inte ska gå när du sover. Jag måste ta det så för jag är gammal nog att vara förebild för den yngre som inte har träffat dig än, men bara hört din halvkrassliga röst på telefonen.
Jag hör hennes ångest när vi pratar i telefon senare, hon försöker också låta oberörd, för båda vet att det inte är någon fara, men bara för att det skulle hända dig så mår båda dåligt.
Och du log när jag gick, och jag vet att det kommer bli bra, för det är inte ens en sjukdom som får dig att låta sjuk eller som gör att du är så trött. Om några dagar är du okej igen, visst kommer du att behöva vila ett tag, men det gör fortfarande ont i mig att se hur det är just nu.    
Jag åker och träffar dig imorgon igen, för jag har sett ångesten i dina ögon också, det är svårt att förstå att alla blir så konstiga av det här, och jag kommer stanna längre imorgon för jag vet att du blir glad när jag är där. 
Och jag visade dig bilderna jag hade samlat, det var mina favoritbilder och jag såg att du tyckte om dem också, speciellt en av dem, en av de minsta, dina ögon lyste upp när du såg bilden och du frågade om den fanns kvar och jag svarade att det gjorde den, och när du mår bra igen ska du få den av mig.

Jag hör min granne prata i telefon nu, det är på ett främmande språk och han låter arg, så det är kanske något som går runt här där jag bor, alla är arga, han verkar ennu mer upprörd nu så jag stänger alla fönster för att slippa lyssna på eländet. Istället dricker jag te och fundrear vad jag ska göra nu, tomheten är full av ingenting, och det gör mig fövirrad.
Det kanske inte är så konstigt, jag förstår inte mig själv just nu.

Det är mycket som trycker på just nu, och jag bode vara glad men Mella är bortrest och jag orkar inte höra av mig till någon annan, och ingen kommer att anstränga sig väldigt mycket för att höra av sig till mig, alla förväntar sig allt av varandra och jag orkar inte bry mig längre.

"Rader av text flyter på, och det är inte samma, men när ljudet studsar iväg åt fel håll så allt blir ett missförstånd" 

Liknande är även den här !

//..


Puched by the wind

Det blåser så det är svårt att hålls sig upprätt. Men det behövs regn, för allt är tort och även om det inte är så kul när det regnar så måste den göra det ibland.
Känner mig lite piggare idag, och lyckades somna om vid två igår, så jag ska försöka styra det åt rätt håll nu.

Krypande tar det lång tid att komma fram...

Jag är så pepp att gå på konsert men jag vet inget bra som kommer innan Peace and Love så jag får helt enkelt ladda upp tills det istället.
Idag ska jag träffa han som jag var på dejt med i lördags, vi ska ses i stan idag så får vell se vad som häner därifrån. Men han verkar intressant och det var mysigt på bion i lördags.

//..

Arg.

Nu vaknade jag och det var fem missade smtal på mobilen och ett sms som gjorde mig sådär lagom förbannad, seriöst ingen kan ljuga så som du gör. Hur svårt är det att säga rakt ut att vi inte bode ses mer och att du behöver söka hjälp!
Jag har sovit mjig igenom hela dagen så det lär bli en lång natt, men jag orkar inte bry mig längre jag är så less på allt nu och det är sådär att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vad ska man göra lixom.
 
Faller isär, lalalalalala
jag föll isär idag
det var ingen som såg det
ingen anade nånting, inte jag
(Säkert! - Faller isär)

Mitt humör är som en bergochdal bana just nu och det är inte roligt, jag har svårt att känna igen mig själv. Mella åker med sina föräldrar och ska hälsa på sin släckt imorgon och kommer inte tilllbaks fören på söndag, så jag kan inte prata med henne ens, och hon skulle endå inte förstå.
Jag är så röksugen men der smakar illa att röka och jag är hungrig men all mat skakar konstigt. Fel, fel, fel!
Näe. 

//..

Kom ihåg att skriva rubrik!

Vädret gör mig dåsig, jag har bara vari uppe och ätit frukost idag, annars orakde jag inte ta mig upp ur sängen. Så nu är jag uppe för andra gången och tänkte uppdatera lite här. Dygnet är snevridet men det spelar ingen roll för jag har sommarlov!!
Ha, jag kommer typ älta detta till alla jag känner som jobbar eller har tagir studenten för att jag har sommarlov och inte dom. Kanske ska åka till en sjö och ta ett kvällsdopp ikväll om jag orkar. Det känns mycket bättre på kvällen när det börjar bli svalt. Men nu ska jag sätta mig ute med en bra bok och ett stort glas isvatten, och själklart musik från ipod.  

"Igår var  mysko, jag och en annan satt innne på msn till fyra men ingen skrev till den andra, och jag undrar varför du beter dig så surt mot mig, jag backade när jag märkte att det bode göras. Men du gick aldrig fram till mig och sa att det var okej igen."

When you tell a lie,
you steal someone's
right to know the truth
(Från filmen The Kite Runner) 

//..

En ide...Eller nja typ

Vad är eller skulle kunna göra "den ultimata sommaren"? Räcker det att vara sysselsatt varje dag, eller behöver man en större men ing på det. Kanske hitta kärleken bland alla varma sommar kännslor, eller bara någon att krama på för stunden. Någon kanske letar efter den ultimata upplevelsen, en konsert eller kanske första resan utomlans med polarna utan att föräldrarna är med. Kanske första festivalen börjar närma sig.
Alla har nog väldigt höga förväntningar på sommaren, det bärjar när man börjar känna att det är okej att ta av sig jackan utan att frysa igäl, eller när man kan sätta sig ner på marken och ta en cigg.
Jag börjar i februari, fast jag vet att det är jättelångt kvar då tills våren enns börjar vias sig, men redan då börjar jag tänka på den kommande sommaren. Men jag hatar viner och höst, vår är okej men sommar slår allt, våren är bara en peppande start på sommarens ankomst. 
Jag är den första som tar av sig jackan, den första som letar upp en torr fläck på asfalten när vi går ut och röker, mina vänner kollar på mig och säger att det är typ två månader innan man enns kan börja tänka i mina banor, men dom förstår inte, åtta månader om året går jag och längtar efter den kortaste årstiden på hela året.
Och när den kommer så hoppas jag att den ska hålla längre än den gör men det händer ju aldrig och oftast slutar sommaren för tidigt och jag lider igenom de resterande månaderna som jag egentligen bara skulle vilja gå och sova tills de är över.

see him walking down the street
doctor martens on his feet
levi jeans, ben sherman shirt
fuck with him and you'll get hurt!

(?)

Det störde mig lite att se en kille som lyssnade på vikningrock och stod posande framför svenskaflaggan kalla sig för skinhead,  kanske har jag fått fel uppfattnig om vad skins är men jag har vänner som är det och dom är inget som liknar den här killen i alla fall.

Jag kan som vanligt inte sova så jag sitter och skriver strunt på min blogg, och lyssnar på Lillasyster för jag gillar dom har jag kommit på idag. Det är coolt med hårdrock och jag tycker att de som snackar skit om hårdrock som om det skulle bara något töntigt, ah jo, dom kan slänga sig i väggen! Nu har jag fårr nog av dig...
Sammtidnigt kliar det i fingrarna att ringa en viss person som jag vet är vaken just nu, men det skulle bara ´kännas konstigt, så jag satsar på att vi springer på varandra i sommar nån gång istället. Och ja, jag vet att jag är feg!

//.. 

Finner ingen ro...

Nu är det såhär att det är jävligt varmt, och egentligen bode jag inte klaga för jag älskar sommaren, men problemet är att jag kan inte hålla mig vaken på dagarna, det är för varmt. Så jag somnar överallt, typ på bussen eller spårvagnen det är lixom omöjligt att hålla sig vaken.
Fast sammtidingt är det ju typ underbart att sitta i solen med en bok och läsa och ta det lungt, eller sitta och prata och röka med några vänner. Så jag skulle inte byta det här vädret mot något, och speciellt inte en kall vinter.

ja åh tänk den dan hatet går under
då bevisas att livet har sina goda stunder
tar med blixt o dunder o stormar varje plejs
med en stor varm öppen famn o illa mejkat fejs
(CK - På Rosa Moln)

I morgon bode det verkligen  kännas som att det är sommarlov på riktigt, en måndag och jag behöver inte gå upp tidigt. 
Jag funderade på en annan sak, tänk om man kunde ha en sommar romans, något som bara håller under de varma månaderna och när skolan börjar igen så rinner allt ut i sanden. Det är lixom mer sommarvärme än kännslor, för jag orkar inte kännslor för någon. Jag har aldrig vartit kär, självklart förälskad men det är en helt annan sak, förälskelse kommer fort men försvinner ännu snabbare.  

Det känns väldigt segt att skriva idag, jag har sparat som utkast typ tre gånger och gått iväg och gjort annat för jag orkar inte skriva... Men det finns ju dåliga dagar också, och jag tycker inte att det är fel för om de dåliga dagarna inte fanns skulle man inte uppskatta de bra lika mycket. 
 
Idag är vilodag, jag vaknade vid tolv men gick inte upp förän vid fyra, isället låg jag och läste ocg tog det lungt, sen jag frukost och satt och läste mer var även ute och tog en promenad i det underbara vädret, helt klart skön dag, ikväll ska jag bara kolla på film och känna lungnet att det inte är skola imorgon. Istället ska jag antagligen fika med min vän Patrik från min klass. 

Too much too soon...

//..

Mm... Aja det blir vad det blir

Idag är jag, arg igen. Men jag är fortfarande ensam hemma så set finns inte så mycket att irritera sig på. 
Idag ska jag på dejt, han ska bjuda på fika och bio så det ska bli mysigt.  
Det är helt underbart att ha sommarlov nu, fast det känns inte så än,men det kommer nog på söndag när jag vet att det spelar ingen roll när jag somna r för jag ska endå inte upp till skolan nästa dag, och det är typ helt underbart !

 Nä,  nu ska jag börja göra mig i ordning för dejten :)

Now I seem blindfolded, I just tag along
When I found out that I did wrong
baby you were gone
I smile and shake my head at this, what else can I do?

(They're Building Walls Around Us - Moneybrother)

//..

SOMMARLOV!

Det hände massa saker på väldigt kort tid, så det har funnits noll tid att skriva å så. I torsdags var det skolavslutning och det var astråkigt och alla var skit sentimentala och verkade tro att de skulle sakna varandra fast ingen egentligen bryr sig.
Men nu känner jag mig fri, fri, fri, och det är underbart, så för att fira så åkte jag, Mella, Evelin och några av de som är okej i klassen till slottskogen och satt där och drack och träfade folk. Jag så en kille som hade så mycket skärsår över hela armarna att det knappt fanns någon hud kvar som inte var ärrad, och på ena armen hade han även ristat ett hjärta och på den andra underarmen stod det hate med stora bokstäver.
Egentligen så ska man vell inte bry sig, och det är ju inte första gången jag ser någon med sår över hela armarna men det var lixom sjukt mycket.
Vi brukar inte hänga i slottskogen eftersom vi inte festar så ofta men jag märkte att många är jävligt dryga, vi gick fram till några för att det är kul att träffa nytt folk, men ingen verkade vara så intresserad av att träffa nya människor så tillslut satte vi oss själva och hade en trevlig kväll.
När klockan var runt ett så tänkte vi dra, men när vi kom till spårvagnen så märkte vi att dom gick tydligen inte på vardagsnätter, men som tur va kunde Mellas mamma koma och hämta oss så vi kunde ta oss hem. Så vi var tre som sov över hos Mella för rästen hade stuckit tidigare på kvällen.

Idag var jag ensam hemma så vi tänkte, TJEJKVÄLL! Någon hade fått tag i vin så vi har suttit och druckit vin och pratat hela kvällen om allt från killar till vad man vill göra i framtiden. Mysigt.  
Så två orkade inte ta sig hem så dom sover på madrasser på mitt golv nu, men jag kan som vanligt inte sova så jag tänkte att jag uppdaterar här istället.
Men det är trevligt, och  vi satt ute till två och pratade och tjedjerökte så det är så häligt nu när det är sommarväder och det blir varken mörkt eller kallt på nätterna.

...........................då kan det va fint
Att ha middag bara tjejer dricka vin
Prata om hur jobbigt det är och så,
när två Hydman Vallien-glas går sönder på sommarstället
Åååh!  Vi går ner på stan

(Sanningsdan - Säkert!)


"Sexton dagar kvar till Peace and Love!"

//..

Vad som än händer vi (jag) kommer stå pall!

hihih jag ä'r så arg att jag skrattar, igår släpptes spelschemat till peace and love och det kändes lite bättre. Ohc i morgon slutar skolan och så slippetr jag ett visst antal personer som jag inte kommer att sakna.
Och att en jävla äckel brud skrek jävla slyna till mig idag när jag gick över skolgården, jag trode det var killarnas jobb att skrika fula ord och vara elaka till tjejer medans vi tjejer skulle hålla ihop. Men nej, det är sånt man måste ta också tydligen. 
Oah jag har hittat ett nytt band som jag inte är säker på om jag gillar eller inte, men jag kan inte stänga av musiken häller, Men Kultiration ligger perfekt till för att fylla en lång lucka mellan två andra band som jag vill se.
Och jag är skitförbannad på Mella och det är ju lite dåligt efterssom vi ska till P&L ihop så jag hoppas att det löser sig i tid.

Så vad är det jag finner
Bland lycka och bland misär,
Ångesten är det som sliter mig isär

(Kultiration - En Timme Kvar Att Leva)

Jag gjorde slut idag ochså, inte på ett vanligt förhållande utan en vän som bara har skapat dåliga saker runt mig aldeles för länge. Så idag sa jag ungiför så här när vi pratade i telefon med henne.
"Du är inte bra för mig och du gör mitt liv surt och du är inte värd att kämpa för när allt du gör mot mig får mig att må dåligt."
Hon började gråta och jag har aldrig varit med om det förut, det kanske låter som att jag är hård och okänslig men det har gått så långt att detta var sista utvägen, jag har försökt prata med henne men hon lyssnar inte så idag bestämde jag mig för att säga rakt ut vad jag tyclker.
Jag sa sen att jag inte ville höra av henne på ett tag, hon ska till Hultsfred på tisdag och jag sa att hon kunde ju tänka igenm det vi hade pratat om och se vad hon kännde om allt och när hon kom hem från festivalen så kunde hon höra av sig om hon tyckte att det känndes rätt.
Om hon gör det kanske hon har tagit in allt jag sa och förstått att man kan inte göra vad som hälst mot sina vänner. 
Just nu känner  jag känner inte ens saknad av min vän.

//..

Good and bad

Jag är så arg att det skakar i hela kroppen, jag känner mig instängd här. Jag vet inte vad jag ska ta mig till men det funkar fan inte längre. Jag blir arg på folk utan anlednig och för att inte bli ovän med hela världen håller jag tyst just nu, men då tycker alla att jag är tråkig istället.
Mella fattar inte när jag försöker förklara vad det är som gör mig så arg, och egentligen beror det inte på någon eller något, jag är bara så jävla arg! Det skakar i kroppen och om jag håller i något så kan jag bara ena sekunden slänga det i golvet i ren agrition.  Tur är att det bara är perioder som det är såhär och det kan vara uppehåll på flera månader utan att jag känner mig arg på det sättet.
Jag hatar kännslan när jag blir helt svart i huvudet och raseriet går som pilar genom kroppen, jag har sprungit ut ur rum i panik för att någon ska ha sett det, för det värsta av allt skulle vara om någon märkte hur det va, de skulle endå inte förstå. Precis som Mellla.

Breathing each other's lives
Holding this in mind
That if we fall, we all fall
And we fall alone
(System Of A Down Attack)

"Bara så du vet så blev jag lite ledssen nu när jag sår hur nära du va i helgen utan att någon av oss viste det, det hade varit så roligt att träffat dig och prata om vad som har hänt sedan sist vi sågs. Men jag är inte enns säker på att du vull träffa mig, men du är en av de få som jag skulle kunna fastna för... Alice, snälla säg vad som händer för jag vill veta"
 

Rock n' Roll!

//..

hihihi *fnittra*

Trevliga typer på msn gjorde att jag inte kunde koncetrera mig på plugg, men ibland (just nu) känner jag att jag inte orkar. Msn är roligare än plugg i alla fall. 

Jag trode ju som sagt att jag avr klar med allt, men inte så en sak kvar som ska vara inlämnad imogon. och tur är att jag är nattmänniska så jag kan sitta uppe och skriva tills jag är klar utan att bli jättetrött, men sämre när jag ska försöka vakna imogoin på morgonen när man är så trätt att det känns omöjligt att enns tänka på att röra sig, mer än att vända sig om på andra sidan och somna om.

Jag har lite dåligt samvete för jag har börjat skapa kaos igen, men ingen vet att det är jag som vanligt och om det blev för kaotiskt den här gången skulle det inte vara lika bra...

Det är ett annat typ av kaos nu, folk är inblandade på anndra sätt nu. (Men grejen är att jag inte kan sluta skaratta åt folk, när ingen fattar att jag vet mer än de vet haha).

I Like Play Games 


Men nu har jag typ en halv sida kvar att skriva så det bode inte ta allt för lång tid nu när jag har läst fördigt all fakta.
Nattinatti pusspuss

//..

För att jag inte är svår!

Det är 20 dagar kvar till Peace and Love och jag är så jävla pepp nu för det! Seriöst det kommer att bli sommarens stora grej som kommer skapa historia! Haha men nu är vi fyra som ska åka upp ihop på tåget på måndagen, och när vi kommer fram ska vi hålla platser i campet till ett gäng på typ sju åtta stycken som kommer på tisdagen och som ska bo med oss under festivalen!

Idag satt klassen kvar i skolan och bara pratade om vad som hade hänt under året, det var värsta mysigt och efter ett tag började alla bli ganska öppna och verkligen säga vad de tyckte och tänkte om allt som har hänt under året.
Det är så underbart, skolavslutningen är på torsdag och idag lämnade jag in det sista arbetet för året, i engelska och jag får antagligen VG så det är ju bra!

Please stop cryin',
Cause the whole worlds cryin' with you
Oh yes, the whole worlds cryin' with you

(Hanoi Rocks - Stop Cryin')

Det är mysigt just nu, jag orkar inte ha förhållande nu på sommaren för jag vill vara fri nu, så jag hittar mina mys killar lite över allt, många kanske skulle kalla mig slampig, men så är det jag tar inte vem som helst, men jag är väldigt för öppna förhållanden.

Och just det, om jag snackar med någon på msn blir jag väldigt irriterad på de som vill ha bild först innan de vill prata. Seriöst vad folk är bortskämda. De som var i min ålder på typ 80-talet brev växlade och då var inte den första frågan hur man såg ut utan vem man var.
En väns föräldrar träffades genom att de hittade varandra genom en tidning. Dom brev växlade i ett halvår tills dom bestämde sig för att ses och ingen visste hur den andra såg ut, han stog på tågstationen i sin hemstad med en skyllt med hennes namn på och så såg de varandra första gången. Då var de 19 och 20 och idag är dom gifta och har varit det längre än de flesta.   
Det är på riktigt!
Ha!

//..


Någon som är bra

Jag hatar att shoppa, allt i affären ser fult ut, det bara hänger där på galgarna och stirrar elakt på en och skriker ut, DU KOMMER INTE ATT PASSA I DET HÄR ENDÅ!
Jag blir rädd och går kallsvettig runt i affären i en dimma av panik och känner ångesten och pressen för att jag måste ju hitta något som passar mig. När jag går med vänner, ser jag att de bär berg av saker de ska prova medans jag står där med ett halvfult linne som jag antagligen inte kommer att köpa.
Det är typ som att alla bara förväntar sig att tjejer ska kunna gå in i en klädaffär och vara "drottningen som passar i allt" och vet precis vad hon vill ha. Men jag vet inte.
Men det finns ett undantag, vilket bara gör det ennu konsigare. Skor. Jag älskar skor, att prova skor kan få mig att glömma tid och rum.  
Jag har lätt mer snygga skor än snygga kläder, men allt kan snyggas upp med ett par snygga skor. En haltaskig dag när man känner sig så där lagom skabbig och kliva i något med skyhöga klackar kan göra dagen så mycket bättre.
Och man får även så sjukt snygga ben i högklackat. Problemet är att skor är dyrt, inte för att jag bryr mig om märken det finns snygga skor och fula skor inte märkesskor och det enda märket jag skulle kunna nämna sådär på rak arm är Converse, för det är basic skor för mig. Men det jag har att leva på är mitt studiebidragoch inget mer. Så när jag blir stor är min dörmm att tjäna massa pengar så jag kan köpa massa skor.

Det finns ett undantag till när det gäller shopping, och det ör att gå med min mamma på stan, hon är helt underbar och det finns ingen som kan få mig att slappna av som hon. Jag känner mig nästan som vem som hälst när jag går med henne, och inte den virrhöna jag egentligen är.     
Så detta kommer att bli den inlägg som kommer nära mode i min blogg. För sanningen är att mode suger!
Jag har noll koll och jag gilar det  
Och alla bode ha en mamma som min som är shoppingräddaren i nöden!

Det här är en snygg sko, och jag har inte råd med den. Och jag provade den i veckan när jag såg den och det passade som om den var gjord bara för mig. Så nu är jag ledssen så om någon skulle vilja köpa den till mig?
Haha nänä men man kan ju inte få allt.  
Idag blev det massa babbel men jag behövde skriva av mig, så om du har kommit hit är det ju kul i så fall.

Lick summer love!

//..

SOMMARLOV till mig tack!

Löjligt nära till sommarlovet nu, och det är ju tur för mitt dygn går bara utför.
Ikväll var vi några vänner som samlades för att kolla på film, massa koedier så det var kul. sen åkte jag hem och har kollat på serier sen tolv, och nu ska jag läsa och se om jag somnar av det.

En låt som ha gått runt ganska mycket ikväll är:
The Cranberries - Just my Imagination

Lysstana på den den fastnar lixom.

//..


RSS 2.0