Ge dig!

Du säger att du vill ändra dig, men du verkar ha så svårt att sluta håna mig. Fast jag tror att du är för dum för att fatta när du sårar mig.
Mella, låt mig vara, jag vill inte veta av dig. Jag har sagt det till dig men du lysnar inte för du är för upptagen av dig själv. 

Nu har jag fått nog av dig!

Du gör dig bara dummare än vad du är genom att göra såhär.

//..


Vi lyckas...(inte)

Hej, hmm... vi lyckades komma in på Iron Maiden, jag och Daima var utanför ullevi på lördagen och hittade en som sålde biljetter för ett inte allt för dyrt pris.
Förbanden var katastrof som vanligt, men vi dracka massa folköl istället och väntade oss igenom dem tills Iron Maiden började spela. Och det var magiskt, såklart. Det är svårt att bli besviken på ett sånt proffsigt band.

När vi gick hem snubblade jag och skrapade upp bägge knäna så nu har jag snygga sårskorpor och blåmärken på knäna. Inte så snyggt, men sammtidigt blir det ju lite mer sommarbarndomsnostalgi...

Och vi lyckas att vara vi och jag känner mig friare för varje dag som går och fler har suddats ut ur viktighetsfacket, vilket är bra för mig, och jag vill att dom ska hålla sig utanför där för alltid. Tiden lärde mig att två personer fick mig att tycka illa om dem av två motsatta anledningar som var kopplade till varandra. Den ena som bara var elak tills det inte fanns annat än att säga FÖRSVINN! jag klarade inte av henne i min närhet. Och den andra som stod bakom min rygg och uppmuntrade mig till att vara stark mot den som ar elak. Det konstiga är att hon fpm jag fortfarande bode vara kompis med är den som jag egentligen inte vill veta av.
Hon är den som utlöste att jag blev så arg på hon som var elak. Hon är den som sa att det fanns bättre vänner men inte syftade på sig själv, jag passar inte in i hennes mönster, vi kan försöka vara vänner men vi är inte men ingen till att vara mer än såna som säger hej när man möts och sedan går förbi. 
Hon vill vara min vän på sina vilkor men det går inte. 

Förstå mig rätt när jag säger att jag aldrig ville vara din vän, jag märkte att vi inte passade ihop, inget gemensamt och inga olikheter som kan passa ihop.
Förstå mig rätt när jag säger att jag inte vill träffa dig, du har varit så jävla elak mot mig och allt du har gjort kommer jag nog aldrig kunna förlåta, men jag vill kunna stå bredvid dig nån gång utan att vika mig dubbel av smärtan som kommer upp i mitt hjärta... 

//..

Sömnlös i mitt inre...


Natten...

Jag är inne i mitt vanliga mönster av ingen sömn igen, Men det konstigaste är att just nu när jag kan sova som minst så väntar jag på något sätt att du ska höra av dig. Du som jag har jobbat så länge på att inte villja veta av.
Men trotts allt är det bara du som förstår mig. Inte helt som jag vill, men det är du som förstod mina mönster och hur jag är. Men det hjälper inte, det som har hänt har orsakat för stora sår. När han sa att det inte blev något var du den första jag ville ringa ovh prata med, men så slog det mig att jag kan inte prata med dig längre. inte om något som vi hade och delade förut.

Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där...

Det är ditt fel, du säger det och jag säger det, ingen förnekelse, inga lögner eller dåliga ursäkter.
Du har försökt att laga det men det känns som att vi är bortom lagning.
Så nu sitter jag här och önskar att du ville höra av dig, men jag vet att du inte kommer att göra det för du vet inners inne att det inte skullr fixa något. Så allt jag kan göra är att ha ett fönster öppet fönster fast jag fryser men jag kan inte sluta tända en ny ciggarett efter att den jag röker är slut, rummet är vitt av rök men mitt sinne är också fullt av rök.
Du är den som verkligen fattade och accepterade den jag är, men ditt sätt förstörde allt och jag vet inte om jag hatar eller älskar dig mest. Du räddade mig den där dagen för så länge sedan, men nu är jag bara rädd för hur du är mot mig...

Du var min bästa vän så länge, jag vet inte vad du är nu. Så Mella, hur kunde du göra såhär mot mig?

//..


Fortfarande känns det fel...

Han fortsätter prata med mig, trots att det var han som sa att det inte skulle bli något mer. Och det är så irriterande, för om om det är slut ä'r det slut. Inte prata vidare om vad man har haft för sig under dan eller enns prata alls. Jag tror inte på att börja om eller andra chanser. Det finns alltid en anledning att göra slut, som väger över anledningen att börja om igen.

Jag vet inte vad som händer, men det gäller vell helt enkelt att vara rak och säga att han får stå för det han har sagt och acceptera konsekvenserna.

No more! Fatta det nu då!

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig
och du får aldrig mig att må bra

(Lillasyster - Nu Har Jag Fått Nog)

//..


Söndag

Det är en tråkig dag när inget händer och alla ligger hemma och är bakfulla eller bara ligger hemma i allmän tristess.
Boring!


//..

Sommarresa

Så jag har varit borta i några dagar och inte haft tillgång till dator.
Roligt nog har jag varit i Örebro. En mysig stad är det faktiskt. Jag var där för att hälsa på Lisa, Daima var med såklart. VI hade att välja mellan Lisa i Örebro och de andra folket i Stockholm, så när vi bara har råd att åka till en av städerna och vill träffa de som bor i bägge lika mycket blev det Örebro för det är en bättre stad än stockholm.

Men det var roligt att åka dit, självklart var vi tvunga att åka till svampen, som är lite vad Örebro är för oss:
  
Okej det är bara ett vattentorn men vadå lixom. Dom har ett mysigt fik och utsikt över en stor del av staden.
Annars har vi gått på stan och spenderat lite för mycket pengar på kläder och lite annat kul.
Men det är sommar, och det är underbart!

Its all up to me to give it a try
That its all up to me is making me terrified
It looks like Ill be waiting for moments
That will never arrive

(Millencolin - Battery Check) 
 
Dom tillhör ju Örebro. Typ.

//..
 

Nu, tomt, förvirring

Det blev inget, det sa du för två timmar sen. Han hörde av sig och sa att det inte skulle funka mellan oss. Egentligen inga kännslor inblandade, eller inga starka i alla fall. Jag kännde mig förvirrad och tog på mig en fillt och tog en promenad barfota mitt i natten. Uppfriskande, men inte så att det räkte fullt för att det skulle kännas bättre. 
VI var ju inget speciellt men men det känns lixom som om jag har tappat något. Och allt kommer inte komma till rätta, inte som det var förut i alla fall. Men vad ska man göra, life goes on... Med eller utan dig, du är ärligare än du någonsin varit och jag vet inte hur jag ska känna för det.

You can't put your arms round a memory...

Låten handlar om något helt annat, men just den raden känns passande. På något sätt. Men VI är inget just nu, vi bode inte få en chans, vi är borta och förflutet. Det finns tusen andra som kommer att vara bättre än dig på alla sätt, men du var nu och jag vill leva i nu. Så nu är det tomt. Man kan inte böja tomt. tomt, tomare, tomats.. eller aja det gåt ju inte är det tomt så är det, det kan varken bli mer eller mindre.  Det låter inte enns som ett ord längre.

Faller isär
Lalalalalala
jag föll isär idag
det var ingen som såg det
ingen anade nånting, inte jag

(Säkert! - Faller isär)

//..


2


Vad det blev som inte kunde förutsägas...

Sitter i köket hemma hos Mella, Vi går igrnom gammal musik som vi gillade när vi var små. Just nu är det Smokie - Living next door to Alice. Jag har en kopp te brevid hesses bärbara dator och det är en sån där allmänt mysig lördagskväll.
Det hände massa på Peace and Love som jag inte vill delge i bloggen men vad det gjorde är att både jag och Mella har förändrats och kommit varandra närmre än vi var förut, Hon har lixom blivit så annorlunda på ett bra sätt och jag har nog också blivit det. Men det är bra med förändring ibland, Det gör att man förstår och ser saker på helt nya sätt.

Scorpioms - Wind of Change

Den låten får fram gamla minnen även om jag fortfarande lyssnar på dem.
Nä, nu börjar det likta nybakta muffins och Mella tar ut dem ur ugnen så ska vi sätta på en film och ta det lungt resten av kvällen, han kommer hem imorgon och då ska vi nog ses, får se hur det blir...

//..

Nu äntligen!

Efter väldigt länge har jag köppt en ny kamera, jag har tänkt göra det jätte länge men inte orkat lixom. Men nu har jag en och kanske till och med kommer lägga upp bilder nån gång ibland. Men inget lovat inget bindande... Typ

Så skrik ut sluta visska...

//..


Nu går vi däråt säger jag...

Jag börjar känna mig bättre, och vaknade även tidigt idag åt att solen lös på mig så det var trevligt. Idag ska jag gå på stan och kolla efter jeans med Mella, och det är bra för det var ett tag sen vi sågs.
Hon har jobbat ganska mycket de senaste två veckorna och inte orkat ses på eftermigidagen men idag är hon ledig.
Och så är det tomt just nu för han är bortrest med några kompisar, och det läskigaste är att sakna någon som inte bode vara speciell än...

Ingen musiktext idag...

//..

1

Jag är trött, jag somnar innan 11 nästan varje kväll jag vill inte klaga fölr jag är så glad åt nästan allt som är nu. Mitt humör kan tyckas gå väldigt upp och net hela tiden men det är nog s jag överlever. Så jag träffar vänner på dagarna när jag kan hålla mig vaken några timmar i sträck för att sedan komma hem och nästan dcka av trötthet.

Jag behöer ringa Patrik för att snacka ut med honom om vissa grejer men jag hatar att prata i telefon med någon jag inte känner väl, så jag hoppas hela tiden att vi ska stöta på varann i stan så jag kan säga till honom vad jag behöver säga.
Men det är ju inte så troligt.

Nu har jag ansträngt mig till att vara vaken fem minuter extra för att skriva lite här.
Och jag fick besked idag att jag inte får jobb, så jag har inget sommarjobb, tråk tråk, men så är det, men jag har  pengar gömda lite överallt som jag lagt undan enda sen jag mins att jag hade pengar över, så de brukar hjälpa mig att överleva sommrarna.
Roligt, jag är en jävla hamster.

Nu ska jag spy, och sova. God natt!

//.. 

Söker: Förståelse

Jag sitter mot en vägg med knäna uppe vid hakan tårarna rinner jag pratar, försöker få dig att förstå. Du kollar på mig med bekymrad blick när jag förklarar. Tårarna rinner, de blir svarta av maskatan från gårdagen. Jag berättar, du lyssnar, suckar ibland försöker du lägga in en vettig kommentar men vad du än säger kommer det att bli fel.  
Alla förstår vad jag menar men ingen vet vad de ska göra åt det och jag vill be dem hålla käften tills de har ett vettigt svar på mina frågor.

Men det går lixom inte, och jag länktar till november när jag får tillbaks dig så vi kan sitta tillsammans i ett rökrum nån stans i stan och prata om det vi har missat och ska ta igen. Men det är lånmgt kvar till november och jag har massa saker som ska klaras av under tiden. Skolan, först det är viktigt jag vill ha bra betyg och nu har jag dess utom mindre störmoment i skolan för hon den jobbiga hoppade av. Så jag ska satsa på skolan och om jag hinner ska jag även skaffa ett jobb.

Men det är fortfarande sommarlov, inte så mycket planer, kanske ta en sväng till Stockholm med Daima och hälsa på några vänner där. Några som vi träffade i stan förra sommaren och som jag hållt kontakten medså det blor rolight om vi kommer iväg och får träffa dem igen.


Snart spelar Iron Maiden på ullevi och det hade varit kul att se dom men jag har ingen biljett, så tråk på det men vad ska man göra åt saken.  Sommaren hittills har varit blandad av förgående sommrar men ochså mycket nytt som jag inte hade väntat mig.

//..  

Aja



Försökte lägga upp denna bild som banner men fattar bloggdesign noll, så den får hamna här istället. Paint äger alla bildprogram :p

Tråk

Jag har varit lite seg på att uppdatera sedan Peace and Love, men det är så mycket som händer just nu att bloggen är lite underprioreterad, jag har träffat honom ganska mycket den senste veckan och det är ganska mycket upp och ner mellan oss, pluss att det är en jävla slyna som håller på att trackasera mig överallt.
Typ massa sms varje dag med inte så trevliga medelanden och även på ställen som masn och liknande ställen.
Hon är till och med så ambisiös att byta msn när jag blockerar henne, och jag fattar inte hur hon orakr, jag måste vara jävligt speciell för henne för att hon ska hålla på som hon gör.

Men i alla fall så har jag varit i stan och fikat md en vän idag, det var trevligt för det var ett tag sen vi sågs, jag bode bli bättre på att höra av mig till folk. 

Jag tänkte mer att vissa bode dra åt helvette
För jag är inte en person som blir arg lätt, men alla har en gräns och genom allt som har hänt är den nådd och övergången.

//..

Me nu blev det fest igen!

jag är hemma hoss random mäniska,ocoh hälften är däcjkade och rästen ligger och spyr nån annan stans och jag är jättefull och vet inte vagf jaf gör och är inne på msn och pratar strunt mrd random människor som jag intevet vad jag skriver till dem och nu är det astråkigt och vad fan sk jag gäöra n bjag har ett glas vin ocgh det ska jag ha i mig innan jag släpar hem mina kompisar och jagg är inte säke på att de kan stå på been och nu ble det bara dålig och det sjkulle ju bara vara chill fest och mella ärsur på mig ocg jag vill inte veta av henne när homn är sur för sura människor är det värsta jag vet FAn FAN FAn, och nu spyr en till. deta är den est kaotiska estenjag nånsin har varit på.

//..

Nytt inlägg

Vaknade nyss och börjar känna mig utvilad efter p&l det tar alltid några dagar att ta igen sig efter festival men nu är det lungt. Skriver mer senare //..

RSS 2.0