Tills nästa gång...

Helgen har haft mycket tårar, prat och mer tårar. Jag vill inte att du ska åka men på tisdag har vi inget val än att lämna varandra igen.
 De här veckorna har varit så underbra och jag kan inte beskriva hur svårt det blir att lämna  dig. Men vi gör som vanligt, vi gömmer minnena tills nästa gång vi ses. Vi är vuxna nu, ingen kan riktigt bestämma över oss längre. vi ska se till att hamna på samma ställe nästa gång vi flyttar på oss!

//..


18

Jag vet inte...

Jag vet inte.

Jag vet inte!

JAG VET INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//..

"Jag låg på rygg i en hög med löv, och jag ville bara dö..."

jag är arg på tre goda vänner av tre olika anledningar. jävlig sur kväll det blev och jag kan inte sova... som vanligt då. Ha! näe dethär funkar inte och jag stör mig på att alla är så ytliga och jag stör mig på att alla är så lätt stötta och jag stör mig på att alla verkar vilja kritisera alla mina val. SLUTA! och jag stör mig på att jag antagligen kommer att dygna inatt.


Men bra är att imorgon ska jag träffa Andreas lalala, bra bra är det, bra är han.

(Sally was a 15 year old girl from Nebraska....)


//..

A beautiful night...

Det är bara en person som jag skulle vilja ta bort, M, du gör det dåligt och svårt. Och det är bara så jävla tråkigt.

Du har inte ens varit här i en vecka och ångesten för att du snart ska lämna mig kryper på. Du vet våra telefonsamtal mitt i natten för att ingen kan sova och vi egentligen ville att du skulle ha bott hos mig den här tiden men det gick inte.

NEJ, och jag ska vänta med att höra av mig några timmar för det blir mycket roligare så, för du vet, det var länge sedan du hade mig fast i ditt järngrepp, det är du som smälter för mig nu!

Och den som använder raggningsrepliken: "han kommer aldrig få veta något" kan gå och dö långsamt.

//..

17

Sjukt kul kväll, och nu blir det nog ennu roligare ;)

16

Okej, ikväll släpper jag allt och kör hårt, drinkar shottar, öl cider allt ska provas BARA FÖR ATT JAG KAN gå på krogen!
haha lite töntigt att älta det kanske, men för mig är det en befrielse att vara 18!

Och vi sitter och tjedjeröker, och ska snart öppna en flaska vi att förfesta på.Kan inte fatta att du äntligen är här.

//..

För jag skulle vilja att ni kom överens

Nu är vi hemma efter första kroglvällen, lite tidigt kan det tyckas kanske, men vi ville ta det lungt och mest bara njuta av att vi kunde vara här nu...

Det som var mindre kul ikväll var att mina andra vänner verkar ha lite svårt för min vän, jag fattar inte varför. Hon är som jag och det bode funka väldigt bra då ju. Men inte, mycket konstiga blickar och inte så mycket prat.

Men vi har haft så himla kul i alla fall, vi satt för oss själva och prtade och smuttade på drinkar. Imorron ska vi ut på riktigt, då är det inga gränser full like a kastrull, karatefylla. Kanonkul ska vi ha!

Det ända som var tråkigt var att det fanns en skitsnygg kille där men när jag visade intresse för honom så var detr en annan jävla äckel brud som gick och började stöta på honom bara för att jävlas med mig. Men. kvällen  slutade med en kyss för mig i alla fall, han valde mig!
Haha allt till mig nu!!!!

(och han var riktigt snygg, asså sådär att man smälter lite när han ler)

//..

!!!!!!!

Idag ville vi åka och kolla på det okuperade huset i gammlestan, och sagt och gjort tog vi spårvagnen till SKF och gick bort dit. Det visade sig var konsert i full gång när vi kom dit, ett band med två killar och två tjejer och hon som sjöng skrek mest. Men det var något i musiken och stämmningen i huste som jag fastnade för. Så jag frågade närmsta person som stod bredvid mig vad det var för band. Makthaverskan. Och när jag kom hem lite senare avr jag ju tvungen att kolla upp dem och nu är jag helt fast!

Det känndes nytt och annurlunda och jag vill höra och se mer av detta bandet i framtiden!

Lyssna själva: http://www.myspace.com/makthaverskan    !!!!!

//..


Jag ser vad alla inte ser i dig, men det är precis det jag faller för

Det blev lite tungt ikväll, men det löser sig för snart är det tisdag!


//..

15

En vag kännsla av hopplöshet la sig över mitt hem några timmar under lördagen, tydligen enligt vissa var det jag som hade förpestat dagen men och jag satt där och  såg kallt på dig med dina hårda ord och tänkte att du är  inte min  familj längre. Du är hanns familj.

Om två dagar landar allt bra här...

//..

FAN!!

Fan sjukt hur mycket skit som kan kastar mot en uinder en kväll, först största dissen av någon jag inte trode skulle göra så och sedan en nyhet som är hemlig men sjukt illa och jag vet inte vart jag ska ta mig till men jag vill inte att det ska bli imorgon nu för då måste jag möta dom...

//..

14

Det börjar dra ihop sig nu, en vecka kvar tills jag fyller 18 och den veckan som kommer nu blir underbar!

Men så smög sig ångesten på nu för en stund sedan när telefonen slutade ringa och jag blev fövirrad på alla andra och vad de ville. Jag vill inte veta av er men varje gång vi träffas blir jag glad mot min vijla och jag kan ite hata er för på något sätt har ni gjort er betydande för mig och det var precis vad jag inte ville.
Det är inte en person, det är flera.

JAG VILL INTE!!



Fan.

//..


lalala...teklö@!!$|$o!##!!@&¤&!!%#=

Nu är jag glad, ledsen, förväntasfull, förvirrad, förtvivlad och lite allmänt konstig kännsla i kroppen.
Och så spilde jag ut vatten på mattan, och så hörde jag massa onödigt skitsnack idag om en vän som jag tycket om. Då undrar jag om folk verkligen har så låg toleransnivå.

Spontanfika idag, ganska oväntat ringde Andreas som har varit ganska frånvarande den senaste tiden, men nu ville han träffas och prata igenom allt och förklarade med att han ett tag trodde att han var kär i mig, (och jag fick panik för han får inte bli det) men så var det tydligen inte och då var det okej igen.

Så nu är allt i princip som vanligt igen och det är ju bra. X |

//..

13

Natonella provet klart nu, kom precis ut från skolans aula och sitter i biblioteket och väntar på att resten av folket ska bli klara. Inte lätta uppgifter, men jag visste direkt när jag såg uppgiften om möten att det var det jag skulle skriva om. Jag kände mig väldigt inspirerad av "En avhoppares berättelse" även om jag aldrig själv upplevt något liknande.
Så sen skrev jag bara utan att vara medveten om vad som hände runt mig.
När vi hade rast så frågade hon som satt bredvid mig om jag inte hade stört mig på de som satt framför oss och pratade hela tiden. Men jag hade inte enns hört dem för jag var så fokuserad.

När jag kollade bakom mig såg jag en kille som hade somnat och tänkte att han kände sig nog inte lika inspirerad som jag...

//..

Hur det blev

Så här är det, för ett tag sedan var jag på fest, och jag drack vin och han som jag har harf konstiga kännslor för var där. Och han var väldigt kramgo under kvällen, och i takt med att vi drack mer tappade jag mer kontroll och helt plötsligt stod vi på en balkong och han kyste mig, och sedan fortsatte vi festa och hångla hela kvällen tills båda mådde så dåligt att vi sa att vi skulle gå hem och höras dagen efter istället. (Jag hatar att sova hoss folk när jag har druckit) Så blev det inte. Nej. Och det var så jag förlorade en jättebra vän

//..

Fan!

Så jävla dåligt att ge mig dåligt samvete för det här. Jag har inte tid att sitta och fylla ut din tid just nu, jag har massa saker som jag behöver fixa.

"Tänk om det hade varit tvärt om..."

Va? vadå tvärt om ska jag släppa allt och ta skiten för det senare, nej det går inte. Jag blir så jävla trött på det, för det är okej att du sticker iväg, för din stresskännsla är större. Och det är inga problem att du sticker för jag vet att du behöver åka dit och det är inte vad det handlar om, jag tycker bara att du bode börja behandala mig som en jämnlike nån gång!

Så de så!

(Och imorgon är det nationellt prov i Svenska, "Intryck och avtryck" inte jätte pepp kanske, men samtidigt börjar det redan nu klia i fingrarna av skrivarkreativitet)

//..

12

hmmm...
Idag när vi fikade och du berättade om han den nya kunde jag inte låta bli att bli avundsjuk. För jag hör hur du pratar om honom och jag vill också prata så om någon.
och idag har jag massa plugg och nationella proven i svenska imorgon.
Nu har även det där riktiga pluggsuget kommit tillbacks, det tog nästan två månader av skolan innan det kädes okej att ta hem den, men nu tar det inte emot att ha en hög papper med sig hem.
I brist på disciplin så gör jag listor av allt jag ska och behöver göra, så jag listar upp veckan med allt från vad jag ska göra vem jag ska träffa och vad jag behöver plugga. Det funkar jättebra och det är mycket enklare att ta tag i saker när man har de framför sig.

You can try to work me, you can't hurt me
You can't fake sincerity
No need to live up to what you expect
Of course I'll give you equal respect
(Hanoi Rocks - Whatcha Want)

//..

Den 18/11 är all väntan över (Två veckor i november)

Eller egentligen så kommer hela den veckan bli hysterisk.
En vän som bor i ett fjäran land härifrån sätter sig på ett plan hit och landar på landvetter den 18 november.
Inga mer tårar...
Vi ska sitta på caféer och prata om allt vi har missat.
Den 21 november fyller vi båda 18 och då ska vi ut, och ni kommer att se oss, höra oss och avundas oss. Det kommer att bli oförglömlöigt men tårarna kommer kmomma tillbacks två veckor senare när du ska hem igen och igen vara så fruktansvärt långt från mig igen.
Jag pratat världigt ogärna om dig, de dagarna du inte är här försöker jag glömma att du finns, vi pratar inte så ofta med varandra om vi inte är ihop, det är inte samma.
Men i två veckor i november kommer allt kännsa som hemma. Vi hör ihop min vän, och en dag kommer vi inte behöva ha månader och mil emellan oss...

//..


Ville du veta...

Det är uppehåll och börjas om med massa på en gång men ibland är det bra att skriva av tankarna.

Jag väntar mig inget från dig, bara så du vet. Ingen har mina krav på sig och allt jag begär av folk just nu är att de ska låta mig kedjeröka så mycket jag vill.

Fan vad grov han är i munnen, bara fula ord, inte för att jag är bättre eller så, men det är fler som hör honom än som hör mig...

//..


11

Jag har kommit fram till att det är ingen ide att försöka ändra på folk. De är som de är och om jag kan anpassa mig efter deras sätt så kan de anpassa mig efter mina.

Ikväll är det rökförbud och det gör mig lite frustrerad, men vad kan jag göra. Jag kom att tänka på poeten och fundrade på vad han har för sig nu för tiden, men det var länge sedan vi sågs och ännu längre till innan vi ses igen.

Och jag har inte pratat med mella på fem veckor nu..... men imorgon ska jag träffa Evelina och då kan vi ta igen all kedjerökning.

//..


10

(Fortfarande inget nytt med den jag förlorade, det är fortfarande förlorat.)

Det har varit dött ett tag nu, nästan som att jag ville lägga mig ner och dö själv. Men iställel la jag mig ner på marken och tjedjerökte tills det inte smakade så mycket mer än saliv och nicotin.
Saknade smaken av dina läppar, men visste att de aldrig skulle mötas igen. Sedan läste jag en bok om längtan och sorg och grät på slutet när lilla Lucy spindel dog ur sin koma i rummet på fjortonde våningen.

Sedan funderade jag mer och kunde inte tänka så det blev mer kedjerökning.
Mitt i rökdimman klarnade allt i huvudet och jag visste vad jag skulle göra, eller i alla fall hur jag skulle börja så jag började med listor, och det blev många listor.
Långa och korta, omöjliga och möjliga. vissa kommer jag att spara och vissa har jag redan glömt men huvudasken var att jag tillslut har lyckats strukturera upp livet lite mer och kanske tillslut sluta vänta på omöjliga saker i livet...

(Låttext)

//..

RSS 2.0